Blondin parhaat kaverit – Solomon’s LEVIATHAN

Uudet Solomon’s innovaatiot hiuksille ja parralle

Italialainen Solomon’s hemmottelee meitä vaaleahiuksisia uusilla silver-tuotteilla: kyseessä on LEVIATHAN nimeä kantava parivaljakko eli hiuksille ja parralle sopivat hopeashampoo sekä hoitoöljy, jotka ylläpitävät ja kirkastavat etenkin hiusten vaaleaa tai harmaata sävyä.

Hopeashampoon sisältämä violetti väripigmentti on täysin kasviperäistä ja  se saadaan jagua-puun hedelmistä uuttamalla. Säännöllisesti käytettynä LEVIATHAN-tuotteiden  väripigmentit taittavat asteittain epätoivottua keltaisuutta ja lämpimän sävyjä etenkin vaaleista ja harmaista hiuksista ja parrasta. Mutta tuotteet sopivat loistavasti kaikille, jotka haaveilevat viileän sävyisistä hiuksista eli tummat tai ruskeat hiukset eivät ole este hopeatuotteiden käytölle.

Mikä ihmeen LEVIATHAN?
Leviathan-nimi on kunnianosoitus Moby Dickistä tutulle valkovalaalle, ja kuten nimestä voi päätellä, nämä uutuudet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat suurenmoista kirkkautta vaaleille hiuksilleen ja parralleen.

LEVIATHAN hoitava hius- ja partaöljy

Solomon’s LEVIATHAN Beard & Hair Oil

Leviathan Beard & Hair Oil on todellinen parran- ja hiustenhoidon tehopakkaus, joka sisältää  hoitavimpia öljyjä, kuten puhdasta kookos-, baobab- ja manteliöljyä sekä kamelian siemenistä kylmäpuristettua tsubaki-öljyä, joka on yksi arvokkaimmista ja arvostetuimmista kosmetiikan raaka-aineista. Runsaasti antioksidantteja sisältävä tsubaki-öljy on tunnettu etenkin ulkoisilta rasitteilta ja ikääntymiseltä suojaavista ominaisuuksistaan.

 • Antioksidanttinen ja anti-aging hoitava öljy hiuksille ja parralle
 • Poistaa etenkin vaaleiden ja harmaiden hiusten keltaisuutta palauttaen hiusten luonnollisen värin ja kirkkauden
 • Säännöllisesti käytettynä pehmentää, suojaa ja lisää kiiltoa
 • Kosteuttaa myös ihoa parran alla ja vähentää hilseilyä
 • Ei tahraa ihoa, hiuksia tai tekstiilejä
 • Käyttö: levitä muutama tippa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin/partaan

Solomon’s LEVIATHAN  hopeashampoo

Leviathan on ihanteellinen hopeashampoo etenkin vaaleille tai harmaille hiuksille ja parralle, mutta sopii kaikille jotka haluavat taittaa hiusten sävyä viileämmäksi. Shampoon ainutlaatuinen koostumus sisältää kollageenia ja kasviperäisiä raaka-aineita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti partaa ja hiuksia tehden niistä pehmeät ja miellyttävän tuoksuiset. Shampoo ei sisällä sulfaatteja tai silikoneja, ja shampoon sisältämä allantoiini on ihoa tehokkaasti rauhoittava ja suojaava raaka-aine, joka myös edistää ihon luonnollista uusiutumista ja parantaa erilaisia ihovaurioita ja ärsytystä. Sopii erityisen hyvin herkälle iholle.

 • Poistaa vaaleiden ja harmaiden hiusten keltaisuutta palauttaen hiusten luonnollisen värin ja kirkkauden
 • Täysin kasviperäinen väripigmentti, joka ei värjää ihoa tai tekstiilejä
 • Sulfaatiton ja silikoniton koostumus pesee hellävaraisesti
 • Sisältää kosteuttavia ja suojaavia raaka-aineita, mm. kollageenia ja allantoiinia
 • Nikkeli, kromi ja kobolttitestattu
 • Käyttö: levitä hopeashampoota kosteisiin hiuksiin, hiero hellävaraisesti ja anna vaikuttaa 3-6 minuuttia. Huuhtele huolellisesti

Solomon's LEVIATHAN tuotteet hiuksille ja parralle

Solomon’s LEVIATHAN hopeashampoo ja hius- ja partaöljy saatavilla vain GROOM Parturit liikkeistä ja verkkokaupasta

Solomon's - for modern gentlemen

Jätä kommentti