GROOM goes Cash Free 2019!

Hei hei käteinen!

Pankkien trendiennusteet ovat jo pitkään ennustaneet, että käteisen käyttö tulee hiipumaan pois yllättävänkin nopeasti, tätä on jo jonkin aikaa viestinyt pankkien käteispalveluiden ja nostoautomaattien huomattava väheneminen. Pankkien muutoksista johtuen käteisen käsittelystä on tullut myös yrittäjille entistä vaikeampaa ja kalliimpaa. Onneksi maailma kehittyy ja digitalisoituminen tekee tuotteiden ja palveluiden ostamisesta entistä helpompaa tuomalla mukanaan luotettavia, nopeita maksutapoja kortti- ja mobiilimaksujen muodossa. Myös lähimaksun rajan on uutisoitu nousevan ensi vuoden huhtikuussa 25€:sta -> 50€. Jes!

GROOM haluaa jälleen kerran olla edelläkävijä ja uudistuksen muutoksessa mukana, joten tervetuloa uusi vuosi 2019 ja hyvästi käteinen! Parturointi jatkuu tuttuun tapaan vankalla ammattitaidolla, mutta jatkossa asiointi kassalla sujuu liikkeissämme entistä nopeammin ja helpommin korttimaksuilla tai ennakkoon ostetulla sarjakortilla. Otamme käteistä vastaan vielä tammikuun siirtymäajan aikana, mutta helmikuusta alkaen liikkeet rullaavat korttimaksuilla – Sorry guys, no cash but even better barbering!

Tiesithän, että Sixpack ja Mäyris -sarjakorteillamme saat selkeää säästöä parturikuluihisi. Meiltä on pitkään toivottu sarjakorttia myös parralle ja nyt sitä saa! Uudistimme korttien sisällön ja nyt voit hyödyntää sarjakortin myös parran muotoiluun.

Sarjakortilla GroCut Basic-hiustenleikkaus ja/tai GroTrim Beard -parran muotoilu (30min)

Mäyriksellä 27,50€ käynti (norm. 35€)

Sixpackillä 29€ käynti (norm. 35€) 

Voit ostaa sarjakorttisi tästä.

Nähdään parturissa!

Hetti

Jätä kommentti