Esittelyssä uutuus Italiasta – Solomon’s ALTAIS

Solomon’s ALTAIS partaöljy ja partavoide saapuivat GROOMille

Italialainen Solomon’s tuotesarja on täydentynyt Altais -nimeä kantavalla, säihkyvällä uutuusparilla: todellisen ravinnecocktailin sisältävällä partaöljyllä sekä partavoiteella, joka kätkee sisäänsä sekä hoitavia öljyjä että pitoa.

Hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi näissä tuotteissa on todella miellyttävä ja mieleenpainuva tuoksu, joka tulee yhdistelmästä villi myskiä, freesiaa, orvokkia ja olibaanihartsia. Ja mikä erikoisinta, italialaisesta alkuperästään huolimatta tuoksu on erityisesti meille suomalaisille kovin tuttu ja monelle muistoja sekä hyvää fiilistä herättävä. Kokeile, niin tiedät mitä tarkoitamme.

Ja mistä tämä erikoinen nimi? Solomon’sin kemistit uhosivat, että näiden tuotteiden avulla parta saa niin upean kiillon, että voidaan puhua jopa ”säihkeestä”. Altais on nimittäin Lohikäärmeen tähdistön kirkkain tähti.

 

 

altais partatuotteet

ALTAIS Beard Oil

Todellinen ravinnepommi parralle! Nestemäistä jojobavahaa, mantelinsiemenöljyä sekä E-vitamiinia sisältävä partaöljy kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa partakarvan keratiinirakennetta. Tuotteen eteeriset öljyt muodostavat paitsi tuotteen tuoksun, myös hoitavan coctailin, joka uudistaa ja suojaa partaa.

  • Ravitsee, kosteuttaa ja pehmittää partaa
  • Antaa parralle upean kiillon ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta
  • Hoitaa tehokkaasti myös ihoa parran alla ja ehkäisee kutinaa
  • Vegaaninen

ALTAIS Beard Balm

Tämä helppokäyttöinen partavoide on parranhoidon moniottelija! Kompaktin kokoinen purkki kätkee sisäänsä kaiken mitä parta janoaa: kosteuttavia ja ravitsevia öljyjä, kiiltoa, koukuttavan hyvän tuoksun sekä pisteenä i:n päälle sopivan määrän PITOA.

  • Arganöljy ja jojobaöljy kosteuttavat ja ravitsevat
  • Shea -ja kaakaovoi silottavat partaa ja korjaavat sen rakennetta terveen elastiseksi
  • Inkiväärin, bergamotin ja patsulin eteeriset öljyt ravitsevat tehokkaasti

 

Altais

Saatavilla ainoastaan GROOMista -niin parturiliikkeistä kuin verkkokaupasta.

Ciao! <3

Solomon's -laatua Italiasta

Jätä kommentti