FANTASTICO! Italialainen Solomon’s Academy vieraili GROOMilla

GROOM Parturit Solomon’s Academyn opeissa

WAU mikä viikonloppu! GROOMilaisten kevät sai toden teolla lämpimän tuulahduksen etelästä, kun italialainen yhteistyökumppanimme Solomon’s saapui kouluttamaan partureitamme huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Yhteistyö Solomon’sin kanssa on jatkunut jo muutaman vuoden ajan ja samaa nimeä kantava tuotesarja onkin jo monelle asiakkaallemme tuttu monipuolisten hius- ja partatuotteiden tiimoilta – nyt pääsimme ensi kertaa tapaamaan maailmallakin mainetta niittäneet parturistarat kasvotusten. Heti vierailun ensi metreistä lähtien opimme, että nämä Roomassa parturoivat herrasmiehet suhtautuvat työhönsä täydellä sydämellä ja palavalla italialaisella intohimolla.

Päivä käyntiin parroilla

Koulutuspäivä polkaistiin käyntiin partaoppien parissa. Saimme syväluotauksen pitkän parran muotoiluun samalla kun perehdyimme tuotteiden ominaisuuksiin sekä niiden käyttöön palvelun eri vaiheissa. Pitkän parran jälkeen syvennyimme amerikkalaisen parranajon saloihin ja saimme ihailla lähietäisyydeltä tarkkaakin tarkempaa veitsityöskentelyä, josta huokui vuosikymmenten kokemus.

Intensiivisen aamupäivän aikana opimme muun muassa kuinka parran voi pestä parturinpenkissä ilman, että asiakkaan tarvitsee siirtyä pesupaikalle, kuinka lämpimät pyyhkeet taitellaan kasvoille oikea oppisesti ja mikä on millilleen oikea vesimäärä täydellisen partavaahdon aikaansaamiseksi. Pieniä, elintärkeitä niksejä jotka yhdessä muodostavat täydellisen asiakaskokemuksen. Fantastico!

Iltapäivällä innostuttiin hiuksista

Tarvitseeko pitkähiuksisen miehen käydä parturissa? Assolutamente! Ehdottomasti! Kuului napakka vastaus. Ja tämä olikin iltapäivän teema: miesten puolipitkät ja pitkät hiusmallit. Erityisesti pitkät hiusmallit eivät ole ihan jokapäiväistä peruskauraa kaikille partureille, joten pesusienen lailla imimme tietoa ja vinkkejä.

Jälleen kerran saimme todistaa uusia inspiroivia tekniikoita, mitä seikkoja tulee ottaa huomioon pidempien mallien leikkauksessa ja millä tuotteilla hifistellään lopputuloksesta täydellinen – emmepä olisi uskoneet että yksi tällainen on kosteilla käsillä hiuksiin puristeltu kiiltävä pomade! Nämä ovat sitä kokemuksen tuomaa kullan arvoista tietotaitoa, joita ei käsityöammattien kohdalla lueta oppikirjoista, vaan opitaan kokeneemmilta.

Sunnuntaina oppeja syvennettin workshopeissa

Toisena koulutuspäivänä opit vietiin käytöntöön, kun 5 onnekasta GROOMilaista pääsi lähiopetukseen workshopissa. Jokainen toi paikalle oman parta- tai hiusmallin ja sakset ja veitset pääsivät töihin kouluttajien valvovan silmän alla. Jokainen parturi sai varmasti aimo annoksen vinkkejä omaan päivittäiseen työhön vietäväksi.

Grazie Solomon’s !

Kaiken kaikkiaan ikimuistoinen viikonloppu täynnä uusia oppeja, joiden ansiosta GROOMilla startataan kevät energisenä ja inspiroituneena!

Grazie mille upeat Solomon’s vieraamme Paolo, Eliseo, Sepp sekä Tiziana. Kiitos ja kumarraus myös Tuulalle ansiokkaasta Italia-Suomi-Englanti tulkkauksesta sekä komeille malleille rohkeasta heittäytymisestä monikymmenpäisen yleisön eteen.

Solomon's koulutus

Ciao!

Käytä verkkokaupassa koodia ITALIA - saat 30.4. asti kaikista Solomon's tuotteista -20%

Jätä kommentti