Give me a break! -kampanja liikkeissä

Maaliskuun kampanjat GROOM liikkeissä

Kesälomiin on vielä hetki aikaa ja tässä vaiheessa vuotta varmasti itse kukin alkaa olla pienen paussin tarpeessa. Give me a break eli ota pieni breikki arjesta ja tule parturin penkkiin rentoutumaan. Maaliskuussa tarjoamme Hot Towel Finishin Relax-hiustenleikkauksen yhteydessä eli 45 minuuttia superrentouttavaa omaa aikaa!

Relax on kenties Suomen rentouttavin hiustenleikkaus, joka on yhdistelmä hieronta-ammattilaisten kehittämästä rentouttavasta hiuspohjan ja  hartia-alueen hieronnasta sekä tietenkin laadukkaasta hiustenleikkauksesta viimeistelyn ja hiuspohjaa hemmottelevan hoitosuihkeen kera. Palveluun kuuluu myös valintasi mukaan kahvi tai kamomillatee. Maaliskuun palvelukampanjana pääset nauttimaan Relax-hiustenleikkauksen yhteydessä myös Hot Towel Finishin lämpimistä pyyhkeistä ja lisäksi tuotekampanjana tarjoamme vielä hiustenhoitotuotteet -20% alennuksella 31.3. asti.

Hot Towel Finish Relax-hiustenleikkauksen yhteydessä

Hot What?! Olemme tuoneet amerikkalaisesta parranajosta tutut lämpimät pyyhkeet nyt myös hiustenleikkausten yhteyteen uudella Hot Towel Finish -lisäpalvelulla. Palvelu viimeistelee hiustenleikkauksen ja tuo ripauksen luksusta parturikäynnin päätteeksi: lämmitämme pyyhkeen ennen tuloasi ja lisäämme pyyhkeeseen eteerisiä öljyjä sisältävää partaöljyä hemmottelemaan aisteja. Viemme pyyhkeen kasvoillesi rennon painalluksen kera, jolloin lämpö tuntuu miellyttävältä kasvoilla.  Poistamme pyyhkeellä myös pienet karvat kasvoilta, korvanlehdiltä ja niskasta – voilá!

Parturi viimeistelee lämpimällä pyyhkeellä niskan, korvanlehdet ja kasvotParturi pudottaa partaöljyä pyyhkeelleAsiakas parturissa

Varaa nyt oma aikasi pienelle get-awaylle Relax-hiustenleikkauseen tai piipahda parturissa ilman ajanvarausta. Tervetuloa rentoutumaan parturin penkkiin!

AJANVARAUS

Give me a break -kampanja

Give me a break -kampanja GROOM Parturit liikkeissä 31.3. asti

#komeakokemus #groomparturit #givemeabreak

Tutustu myös näihin

Jätä kommentti