GROOM esittäytyy: Franchising-yrittäjä Marianna

”Franchise-yrittäjäksi siirryin innolla tietäen voivani antaa tuleville partureille mahdollisuuden kokea samaa mitä itse olen GROOMilla kokenut”

Tutustuin GROOM Partureihin ensimmäistä kertaa parturi-kampaajakoulussa, kuullessani luokkalaiseni päässeen harjoitteluun GROOMille. Katselin muidenkin harjoittelupaikat lävitse, mutta GROOM jäi mieleen. Valmistuin paka-koulusta keväällä 2015, etsiskelin alan työpaikkoja ja huomasin että GROOMille oli haku auki.

Siinä vaiheessa kampaamotyöt olivat tutumpia ja vahvempaa osaamisaluettani, mutta päätin silti kokeilla kepillä jäätä ja hain GROOMille. Eikä aikaakaan kun franchise-yrittäjä Hanna otti yhteyttä ja kertoi minulle haastattelun sekä koetyön jälkeen, että ottaisi minut töihin liikkeeseensä Rööperiin. Sen kesän aikana tein harjoittelupäiviä ja aloitin virallisesti GROOMilla elokuussa.

Alkukeväästä 2016 Hanna kertoi avaavansa toista liikettänsä Ruoholahteen, jolloin pyysin siirtoa sinne, vaikka viihdyin hyvin Rööperissä ja olin alkanut hyvin kerryttää omaa asiakaskuntaa. Ruoholahti oli kuitenkin helpompi minulle matka-ajallisesti kun kuljen metrolla töihin. Toukokuussa siirryin sitten Sailoriin ja ilokseni minua seurasi useampi vakituinen asiakas ja lisää tuli lähifirmoista. Sailor lähti hyvin pyörimään, parturiliikeelle oli selkeästi tarvetta alueella.

Alkuun tein Sailorissa parturin töitä, kunnes Hanna kysyi ryhtyisinkö liikevastaavaksi. Parturitöiden lisäksi huolehdin tuotetilauksista, työvuoroista, olin kollegoiden apuna ongelmatilanteissa ja huolehdin yleisestä konseptin toimivuudesta Sailorissa.

Nyt melkein 7 vuotta myöhemmin aloituksesta vuodet ovat kuluneet hyvin nopsaan ja tuntuu kuin olisin vasta eilen aloittanut Rööperissä ja siirtynyt Sailoriin. Viihdyin todella hyvin Ruoholahdessa, asiakkaita riitti enemmän kuin tarpeeksi ja tulimme hyvin toimeen Sailorin jengin kanssa. Hyvästä viihtymisestä huolimatta olin alkanut kaivata sitä omaa paikkaa enemmän ja enemmän, joten se oma GROOM olikin hetken aikaa tehtävälistalla.

Suureksi ilokseni voin todeta, että oma paikkani GROOM Rysä aukesi Kalasatamaan tämän vuoden helmikuussa ja miten hienosti asiakkaat ovat ottaneet uuden liikkeen vastaan. Franchise-yrittäjäksi siirryin innolla tietäen voivani antaa tuleville partureille mahdollisuuden kokea samaa mitä itse olen GROOMilla kokenut.

Nähdään parturissa!

Marianna A.

Lue lisää tarinoita GROOMilaisilta

Jätä kommentti