GROOM esittäytyy: Liikevastaava Roosa

”Liikkeen vastaavana olen oppinut oman tiimin tuntemista, vastuun ottamista, liikkeen kasassa pitämistä, työvuorojen koordinointia ja tuotteiden saatavuuden ylläpitämistä.”

Matkani GROOM:lla alkoi siitä kun Sami ja Sanna tulivat koululleni kertomaan GROOM:sta. He osasivat kertoa niin hienosti, mahtavasti ja inspiroivasti, joten päätin hakea työharjoitteluun GROOM:lle.

Pääsin harjoitteluun Vallilan GROOM Knockout -liikkeeseen. Siellä kiinnostukseni parturointia kohtaan kasvoi ja opin miten parturointia tehdään. (Muistan koulussa ensimmäisen miesasiakkaan jälkeen sanoneeni, että en enää ikinä parturoi :D). Muistan kuinka minut otettiin loistavasti vastaan ja oli ihana päästä jo silloin koulutuksiin GROOM HQ:lle ja pikkujouluihin mukaan. Harjoittelun jälkeen tein koulun loppuun ja GROOM oli jäännyt todella pahasti mieleeni, joten päätin hakea Järvenpään GROOM-liikkeisiin parturiksi.

Pääsin GROOM Loft:iin 2018 kesällä. Olin todella innoissani ja valmis oppimaan kaikki parturoinnin salat. Oli mahtavaa päästä isoon porukkaan mukaan, jossa minut otettiin loistavasti vastaan. Itse todella kilpailuhenkisenä rakastuin täysin siihen kun GROOM ja oma fränkkärini järjestivät erilaisia kilpailuja.

Noin vuoden töitä tehneenä kerroin omalle fränkkärilleni Helmille, että olisin kiinnostunut tekemään liikkeenvastaavana hommia. Siitä sitten noin varmaan puolen vuoden päästä Helmi kertoi minulle, että aikoo avata Tampereelle liikkeen ja kysyi haluaisinko lähteä sinne vastaavaksi. Tottakai halusin lähteä, vaikka ajatus pelotti alkuun todella paljon (”jättää” kotikaupunki, läheiset, loistavat työkaverit ja vakkariasiakkaat), mutta en voisi olla onnellisempi päätöksestäni lähteä. Hetken aikaa ennen Tampereen liikkeen avausta tein Hämeenlinnan GROOM Hampton:ssa hommia, koska kerkesin jo muuttaa Tampereelle ja korona vähän myöhästytti uuden liikkeen avausta.

Aloitettuani työt GROOM Moro:ssa vuonna 2020 opin sen mitä on avata uusi liike. Asiakaskunnan uudelleen kerääminen, asiakaspalvelun tärkeys, palveluiden tarkkuus ja tiimityöskentely. Vastaavan homma oli alussa vähän haasteellista kun ei ollut kaikesta aina niin 100% varma, mutta Helmi ja muut vastaavat auttoivat aina kun tuli jotain kysyttävää. Liikkeen vastaavana opin oman tiimin tuntemista, vastuun ottamista, liikkeen kasassa pitämistä, työvuorojen koordinointia ja tuotteiden saatavuuden ylläpitämistä. Vuosi siihen meni, että ns. päästiin maaliin, monet itkut ja naurut sinä aikana tuli kyllä käytyä läpi.

Syksyllä 2021 osallistuin GROOM:n järjestämään ensimmäiseen Diilileiriin. Siellä pääsimme ryhmissä ideoimaan GROOM:lle uutta mainosta, palvelua ja rekryvideota. Tämä oli loistava kokemus ja oli mahtavaa päästä ideoimaan parempaa GROOM:ia ja oli kiva tutustua paremmin muihin partureihin. Tuli myös tunne siitä, että yritystä oikeasti kiinnostaa meidän partureiden mielipiteet.

Sitten kun arki ns. koitti sain lisävastuuta ja aloin tekemään meidän omalle porukalle tuote-esittelyvideoita, joissa kerron tuotteista tarkempaa tietoa, vinkkejä käyttöön sekä myyntiin. Näistä innostuin itse todella paljon, jolla sitten voitinkin Vuoden paras oheismyynti 2021. Pääsin myös kouluttamaan meidän tiimiä, joka oli todella jännää, mutta myös itsellekkin inspiroivaa.

Nyt sitten vuonna 2022 olen tehnyt myös meidän muille liikkeille näitä tuote-esittelyvideoita, koittanut jatkaa samaa tykitystä ja nyt olen menossa jatkamaan liikevastaavaksi Tampereen uuteen syksyllä avattavaan GROOM Tulli -liikkeeseen. Kirjoittaessa tätä oli ihana itsekin huomata se kehitys, saavutukset, haasteet ja kokemukset mitkä on neljän vuoden aikana käyty ja koettu. Innolla odotan jatkoa ja olen iloinen, että päätin lähteä GROOM:lle.

Nähdään parturissa!

Roosa V.
GROOM Tulli – Tampere

Lue lisää minusta profiilistani.

Lue lisää tarinoita GROOMilaisilta

Jätä kommentti