GROOM goes Ireland… well, almost

Irlannissa juhlitaan Saint Patrick’s Dayta… ja niin myös meillä GROOM:lla!

Talvisen harmaa viikko 11 saa hieman iloista väriä pintaan, sillä GROOM:lla tämä viikko on pyhitetty rakkaalle länsinaapurillemme (jos unohdetaan Ruotsi ja Norja.. ja ainiin, Englantikin tunki siihen väliin) Irlannille, jossa vietetään lauantaina 17.3. Saint Patrick’s Dayta. Liikkeissämme irkkuviikko näkyy ja loistaa vihreän väreissä sekä irlantilaisen tuotesarjamme Pomp&Co.:n näyttävissä esillepanoissa.

 

Irkkuviikkomme starttasi lauantaina 10.3., jolloin vieraaksemme saapui irlantilainen parturistara Hayden Cassidy. Hayden koulutti partureitamme viikonlopun ajan leikkaustekniikoiden saloihin ja toi mukanaan uutta osaamista ja uusia näkökulmia tekemiseemme.

Iso kiitos Hayden!

Viikko huipentuu lauantaina 17.3. vietettävään Saint Patrick’s Day:hin, jolloin myös osalla partureistamme saattaa olla pirtsakan vihreää vermettä päällä!

 

Tuotepuolella laatua isolla L:llä Irlannista -Pomp&Co.

Tuotteiden puolella irkkuviikon luottokumppanina toimii Pomp&Co. Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Laadukkaasta ja klassisen ajattomasta tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet niin hiuksille, parralle kuin koko vartalolle. Käy tutustumassa tuotteisiin liikkeissämme tai verkkokaupassamme. Pomp&Co. tuotesarja saatavilla ainoastaan GROOMista!

See you mates!

Jätä kommentti