GROOM says Relax – kesäkuun kampanja liikkeissä

Kesäkuussa relataan!

Kesä on täällä ja viimeistään nyt olisi aika höllätä… edes hetkeksi. Kesäkuussa kannattaa vierailla GROOMilla Relax -palveluissa ja nauttia kylmä italialainen aperitiivijuoma Crodino kaupan päällisenä. Relax -asiakkaamme saavat myös yhden vapaavalintaisen tuotteen -20% hintaan. Kyllä meidän Relax -asiakkaita nyt hemmotellaan!

Relax -hiustenleikkaus 50€ (45min)

Suomen rentouttavin hiustenleikkaus – Palvelu sisältää hiustenpesun, hieronta-ammattilaisten kehittämän rentouttavan pää- ja hartiaseudun hieronnan, virkistävän hoitoseerumin hiuspohjalle ja Basic-hiustenleikkauksen sekä viimeistelyn. Pääset nauttimaan myös kahvin tai kamomillateen.

Relax Amerikkalainen parranajo 75€ (60min)

Suomen rentouttavin ja ylellisin parranajo – Relax Amerikkalainen parranajo on suunniteltu rauhalliseksi ja rentouttavaksi parranajokokemukseksi. Hemmottele itseäsi tällä klassisella parturipalvelulla! Palvelu sisältää kasvojen kuorinnan, lämpimät ja kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon, pitkän ja rentouttavan kasvohieronnan sekä lopuksi palvelu viimeistellään rauhoittavalla Aftershave-tuotteella. Palvelu tehdään laadukkailla parranajotuotteilla.

 

Crodino who?

Crodino on italialainen alkoholiton juoma, jota usein käytetään aperitiivina. Crodinon menestyksen salaisuus on ainutlaatuinen ja herkullinen maku, joka saadaan perinteisestä sekoituksesta tarkoin valittuja ja tislattuja yrttejä, kasveja ja hedelmiä.Aperitiivit stimuloivat ruokahalua, siksi se yleensä nauttitaan ennen ateriaa. Italiassa aperitiivin kera normaalisti tarjoillaan pähkinöitä, sipsejä tai vastaavia pikkupurtavia.Crodino saanut nimensä Crodon alueen mukaan, joka sijaitsee Piemontessa (Pohjois-Italia), jossa sitä on valmistettu vuodesta 1964.

Tule sinäkin parturiin rentoutumaan, valitset vain Relax -palvelun ja me hoidamme loput! Tarjous voimassa koko kesäkuun (1.-30.6.) ajan kaikissa GROOM Parturit liikkeissä.

Tervetuloa!

VARAA AIKA

Lue myös muita kiinnostavia artikkeleita

Jätä kommentti