Helmikuun tuotekampanja

Kaksi GROOM Partureiden myydyintä tuotetta nyt edulliseen kampanjahintaan!

Ruotsalaisen Pusherin suositut tuotteet ovat jo monen asiakkaamme luottopakkeja, eikä syyttä. Helmikuun ajan Temporary Bottle -rakennesuihkeen ostaja saa kaupan päälle taskuun sopivan O.D. Wax -hiusvahan.

Temporary Bottle + O.D. Wax 42g yhteensä 27,90€ (norm. 44,80€)

Kampanja voimassa GROOM Parturiliikkeissä ja GROOM Verkkokaupassa 3.-28.2.2023.

Pusher

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Pusher from Sweden

Jätä kommentti