Ihonhoito uudelle tasolle

Reuzelin uusi aluevaltaus -miesten ihonhoito

Maailman maineeseen itsensä raivannut Reuzel on hollantilainen tuotesarja, joka on tunnettu erityisesti klassikkopomadeistaan, mutta sarjasta löytyy toki liuta muitakin laadukkaita muotoilutuotteita, partatuotteita sekä shampoot ja hoitoaineet. Nyt Reuzelin perustajat Leen ja Bertus, parturimaailman rokkistarat, ovat tehneet uuden aluevaltauksen nimeltään miesten ihonhoito ja tuoneet valikoimaan Astringent Foamin, hoitovaahdon miesten iholle.

Leen-ja-Bertus

Astringent Foam -kasvovaahto on suunniteltu puhdistamaan, rauhoittamaan ja tasapainottamaan ihoa ja se toimii loistavasti myös kaljun päänahan hoitotuotteena. Öljytön ja nopeasti imeytyvä vaahto sisältää muun muassa rauhoittavaa taikapähkinää, ihohuokosia supistavaa nokkosenlehtiuutetta sekä kosteuttavaa rosmariiniuutetta. Astringent tarkoittaa supistavaa ja sitä tämä tuote todella tekee, supistaa ja syväpuhdistaa ihohuokosia.

Yksi pullo, monta hyötyä -What more can you ask for?

  • Puhdistaa ihoa tehokkaasti kuivattamatta sitä
  • Tasapainottaa, rauhoittaa ja virkistää ihoa
  • Nopeasti imeytyvä ja öljytön, sopii niin kasvoille kuin päänahalle
  • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Levitä vaahtoa kasvoille ja/tai kaljulle pesun tai ajon jälkeen ja hiero kunnes se on imeytynyt. Jos annostelukäsi oli hieman ronski niin ylimääräisen vaahdon voi yksinkertiasesti pyyhkäistä pois pyyhkeellä tai vanulapulla. Vaahtoa voi myös käyttää kasvoveden tapaan: annostele vanulapulle ja pyyhi kasvot kauttaaltaan. Voila, puhdasta tuli, ihonhoito is the new black!

ihonhoito

Reuzel Astringent Foam -kasvovaahdon löydät GROOM verkkokaupasta sekä kaikista GROOM parturiliikkeistä.

Jätä kommentti