Isänpäivä lähestyy…

Isäukko, pappa, faija… Isänpäivä on omistettu teille!

Rakkaalla super-sankarilla on monta nimeä, ja pian koittaa se päivä vuodesta, joka on omistettu yksinomaan iseille ja isähahmoille. Muista isää, puolisoa tai muuta lähipiirisi superfaijaa vähintään viestillä ja aamukahveilla sänkyyn, mutta mikäli olet isänpäivä-lahjaa metsästämässä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

Ilahduta isää omalla ajalla! Lahjakortti parturiin on vuodesta toiseen erittäin suosittu isänpäivälahja ja vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön. Anna lahjaksi äijähemmottelua: amerikkalainen parranajo vaahdokkeineen ja lämpöhauteineen on parturipalveluiden klassikko ja elämys, jota jokainen isä arvostaa varmasti. Rentoutushetken kruunaa kasvohieronta öljyllä ja koko komeus viimeistellään vielä ihoa rauhoittavalla aftershave-tuotteella. Tai jos aika on kortilla, niin vartin hiuspohjan hieronta auttaa isää unohtamaan arkihuolet hetkeksi. Palvelu sisältää hieronta-ammattilaisten kehittämän hiuspohjan-, niska- ja hartiahieronnan, joka viimeistellään hiuspohjaa virkistävällä hoitoseerumilla.

Jos et ole varma mistä isä saattaisi tykätä, niin anna hänen valita se itse: määrähintaisen lahjakortin voi hyödyntää niin palveluihin kuin tuotteisiin GROOM Parturit -liikkeissä. Lahjakortti on voimassa 6 kk, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla, joten lahjasta riittää iloa pitkäksi aikaa!

Personoi lahjakortti super-isä teemalla!

Viimeisen silauksen täydelliselle lahjalle antaa lahjakortin personointi: isänpäivä-lahjakortille sopii super-isä -teema ja lisää korttiin vielä päivänsankaria ihastuttava kuva; täppää lahjakortilla ”Personoi lahjakortti omalla kuvallasi ja haluamallasi teemalla” ja lahjakortti on klikkausta vaille valmis! Lahjakortin voit lähettää helposti suoraan iskän sähköpostiin – vielä vaikka juhlapäivän aamuna!

Tee isä iloiseksi. Elämys ei unohdu ikinä!

Hyvää isänpäivää!

Lahjakortti suoraan lahjasaajan sähköpostiin

Jätä kommentti