Jälleenmyyjäksi komeudenhoidon laatubrändeille?

Jälleenmyynti

Omistatko parturiliikkeen tai etsitkö verkkokauppaasi komeudenhoitotuotteita laatubrändeiltä Suomesta ja maailmalta? Meiltä löydät selkeän valikoiman varta vasten miehille suunniteltuja tuotteita parranajosta hiustenhoitoon, ihonhoitoa unohtamatta:

  • Kotimainen Risu Brand on GROOMin oma, miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja, joka sisältää hius- ja partatuotteita shampoista partaöljyihin
  • Klassinen Pomp & Co. Irlannista tarjoaa selkeän valikoiman tuotteita niin hiuksille kuin parrallekin
  • Palkittu ja katu-uskottava ruotsalainen Pusher koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista
  • Solomon’s parta-, hius- ja ihonhoitotuotteet Italiasta laatua ja tyyliä arvostaville herrasmiehille

Tutustu edustamiimme tuotemerkkeihin tarkemmin alla ja ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Sanna Heino (tukku- ja jälleenmyynti Suomessa)

sanna@groom.fi

Do you own a Barbershop or are you an online retailer?

Looking for natural beard care products handcrafted in Finland? Interested in partnering up with Risu? Please feel free to contact us through the email below, and we will be happy to assist you with any further questions!

Janina Satta

janina@groom.fi

Risu Brand

2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Risu-tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin urbaanista kaupungin sykkeestäkin.

Brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja, joka sisältää hius- ja partatuotteita shampoista partaöljyihin. Tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa, ilman synteettisiä ainesosia.

Finnish your Style!

Pomp & Co.

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka on toiminut parturialalla jo kolmen sukupolven ajan. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja tuotteet on kehitetty vastaamaan vaativaankin makuun. Valikoimasta löytyy luottotuotteet niin hiuksille, parralle kuin koko vartalollekin.

Tyylikkäissä pakkauksissa olevat tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Klassinen, tunnistettava tuoksu säilyy samana läpi tuotesarjan. Valikoima on selkeä, ja tuotteet sekä laadukkaita että riittoisia.

Quality, Craft & Heritage

Pusher

Ruotsalaisen Pusherin tarina alkaa vuodesta 2003, kun merkin O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta.

Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla, ja sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista ja monikäyttöisestä sprayvahasta. Räväkät ja katu-uskottavat tuotteet ovat taatusti tyylikkäät – laatua unohtamatta!

High-end hairproducts with a hardcore twist!

Solomon’s

Italialainen Solomon’s tarjoaa laatua ja tyyliä arvostaville herrasmiehille kasviperäisiä ja luonnonmukaisia parranajo- ja parranhoitotuotteita. Tuotemerkki laajensi hiljattain myös ihon- ja hiustenhoidon pariin, ja valikoimasta löytyy varta vasten miehille suunnatut laadukkaat tuotteet.

Tuotesarjan perustajat halusivat kehittää ainutlaatuisen sarjan, jossa raaka-aineet ovat tarkasti valikoituja. Myös tuotteiden tuoksumaailma tarjoaa piristävää vaihtelua ja tuoksunystyröitä hemmotellaan muun muassa papayalla, mustapippurilla, santelipuulla, sitruunalla ja lehmuksella.

Grooming for modern gentlemen!

2 kommenttia

Hei,
olisin kiinnostunut kuulemaan lisää Risu merkin parranhoito tuotteista.
Etsin parranhoito tuotteita myyntiin parturi-kampaamoon missä olen vuokratuolilla Hyvinkäällä.

Yt. Susanna Tani

Hei Susanna, kiitos yhteydenotostasi ja mielenkiinnosta Risua kohtaan. Voisitko laittaa viestiä sanna@komeastock.fi tai soitella nroon 050 3721425 niin jutellaan lisää 🙂

Jätä kommentti