Kohti oikeita otteita

Hierontakoulutus by SUHK

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, jotta voimme tarjota teille rakkaille asiakkaille kaupungin parasta parturointia. Parturimme kouluttautuvat joka kevät ja syksy omissa koulutuksissamme, joissa harjoittelemme ja päivitämme osaamistamme hius-, parta- sekä asiakaspalvelupuolella. Myös hieronta on osana meidän toimintaamme – tarjoammehan jokaisen hiustenpesun yhteydessä lyhyen hiuspohjan hieronnan.

Palvelumme Relax -hiustenleikkaus (45min) sekä Relax hiuspohjan hieronta (15min) sisältää hieman pidemmän hieronnan jossa käsitellään hiuspohjan lisäksi niska- ja hartia-aluetta. Hieronta osuuteen olemme saaneet alan ammattilaisen apua, nimittäin SUHK (Suomen Urheiluhierontakeskus) on kouluttanut partureitamme hiuspohjan-, niskan- ja hartia-alueen hieronnassa. Koulutus oli monipuolinen ja sisälsi teoriaa käsittelemistämme lihaksista, meille räätälöidyn hiuspohja-, niska- ja hartiahieronnan sekä käytännön harjoittelua, jonka aikana saimme apua oikeaoppisen ergonomian kanssa.

SUHK valikoitui meille kouluttajaksi monesta eri syystä, joista yksi on samankaltainen toimintatapa ja arvot. Koko toiminta on lähtenyt käyntiin aidosta kiinnostuksesta omaa alaa kohtaan – olemme kumpikin perheyrityksiä ja perustettu vuonna 2005. Haluamme kumpikin tarjota aloillamme parasta mahdollista palvelua ja mikä tärkeintä, meillä on iloiset ja ammattitaitoiset tekijät joille mahdollistamme jatkuvan kouluttautumisen.

Voimme nyt ylpeänä tarjota teille ammattilaisen kehittämän hieronnan Relax hiustenleikkauksen yhteydessä – turvallisilla ja tehokkailla hierontaotteilla!

.. kohti oikeita otteita siis 🙂

Varaa aikasi ja testaa uudistettu Relax -hiustenleikkaus.

Tervetuloa parturiin rentoutumaan!

VARAA AIKA

Jätä kommentti