Komeudenhoito talvella

Komeudenhoito lähtee hyvinvoivasta ihosta

Hiusvahat, pomadet, muotoilusuihkeet ja shampoot ovat monelle miehelle jo tuttua kauraa, mutta valitettavan moni laittaa kaikki paukut hiuksiin laiminlyöden ihoaan. Erityisesti kasvojen iho on talvella koetuksella vaihtelevien sääolosuhteiden kuten sateen, tuulen, sateen, pakkasen, sateen ja nassua raastavan räntävihman ansiosta. Sanoinko jo sateen? Avainsana on kosteutus, joten tässä teille rakkaat miehet muutama tuotetärppi helppoon ihonhoitoon. Ota komeudenhoito haltuun!

Pomp&Co. Beard Balm

Tuotteen nimi hämää luulemaan, että kyse on pelkästä partavoiteesta, mutta ehei! Tämä aloe veraa,vehnänalkioöljyä ja neitsytoliiviöljyä sisältävä ihmevoide taipuu myös kosteusvoiteeksi kasvoille. Voiteessa on huumavan hyvä tuoksu ja miellyttävä koostumus, joka jättää mattaisen pinnan iholle. Eikä tässä vielä kaikki: partavoidetta voi käyttää myös jätettävänä hoitoaineena hiuksille.

Supreme beard balm

The Silent Finn ihonhoitosarja

The Silent Finn eli kamujen kesken TSF on Suomessa suunniteltu ja valmistettu ihonhoitosarja, joka sopii niin normaalille, kuivalle kuin rasvoittuvallekin iholle. Tuotesarjasta löytyvät kasvovoide sekä kasvopesu kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti koivumahlan sekä punajuuresta johdetun natrium-PCA:n ansiosta. Kirsikkana kakun päällä kaikki TSF tuotteet ovat täysin luonnollisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

TSF Kasvovoide

Solomon’s Beard Absinthe ihonhoitotuotteet

Solomon’s Beard on italialainen partatuotesarja, joka laajensi viime kesänä skaalansa myös ihonhoitopuolelle. Tuotekehityksen lopputuloksena markkinoille putkahti kaksi mainiota, ihoa hellivää voidetta. Toinen näistä on Absinthe Face Defence Cream -kasvovoide, joka suojaa ja ravitsee ihoa auttaen säilyttämään sen normaalin kosteustasapainon ja elinvoimaisuuden. Kasvovoiteen kaverina toimii erityisesti miehen iholle suunniteltu Absinthe Energy Eye Serum joka energisoi ja syväkosteuttaa herkkää silmänympärysihoa (kyllä vain, silmänympärysiho on herkkä ja sille ei ole pelkän huvin vuoksi kehitetty omia tuotteita). Geelimäinen voide sitoo tehokkaasti vettä, joten se syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.

Kasvovoide Solomon's Beard

Näiden tuotteiden avulla voi jokainen mies heittää heipat kuivakan kireälle talvi-iholle!

#komeakokemus

 

Jätä kommentti