Kotimaisen Risun ensimmäinen hoitoaine

Afternoon Orange hoitoaine hellii kuin iltapäivän aurinko

Ensimmäiset Risu-partaöljyt näkivät päivänvalon vuonna 2015 ja nyt kuusi vuotta myöhemmin ihka ensimmäinen hellivillä raaka-aineilla kyllästetty hoitoaine näki (ilta)päivänvalon –Afternoon Orange Conditioner.

Saisiko olla jotain parabeenitonta, 100% luonnollista ja hellävaraista? Yes, please. Sekä hiukset että parta kaipaavat välillä extra kosteutusta ja hoitoa, ja sitä on tämä pullo pullollaan. Kookosöljy, jojoba ja appelsiininkukkavesi kosteuttavat ja ravitsevat hiusta ja partaa tehokkaasti. Jos kaipaat tehokosteutusta, kannattaa hoitoaine levittää pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja/tai partaan ja istahtaa hetkeksi löylyihin. Lämpö saa ravinteet imeytymään entistä tehokkaammin.

Afternoon Orange on Risujen tuoksumaailman suosituin ja se vie ajatukset loppukesän iltapäivien lempeään aurinkoon, johon kevyt tuuli tuo häivähdyksen sitrusta ja appelsiinia. Afternoon Orangea on saatavilla partaöljynä, shampoona, hoitoaineena sekä *saunatuoksuna.

Parturimme Sonja otti hoitoaineen tehosyyniin ja tässä hänen näkemyksensä tuotteesta:

”Risu Afternoon Orange hoitoaine sopii kaikille hius- ja hiuspohjatyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii kiharalle hiukselle, kuivalle hiuspohjalle ja parralle. Jo pienellä määrällä hoitoainetta saa pehmeyttä partakarvaan, jolloin se ei katkeile niin herkästi ja pysyy hyväkuntoisena ja hyvännäköisenä. Tuote hoitaa samalla myös kasvojen ihoa estäen kutinaa ja hilseilyä. Kiharat hiukset saavat upeasti pehmeyttä vieden pörröisyyttä pois. Hoitoaineen kanssa voi huoletta yhdistää muita Risun shampoita ja partaöljyjä. Super hyvä tuoksu on taattu!”

*Saunatuoksu saatavilla verkkokaupasta ja valikoiduista GROOM parturiliikkeistä

FINNISH YOUR STYLE WITH RISU

Jätä kommentti