Maaliskuun tuotekampanja

Kotimaiset Risu -partaöljyt -20%

Partaöljy joka miehen makuun, tuoksulla tai ilman! Maaliskuun ajan kaikki Risu -partaöljyt -20% hintaan. Tarjous on voimassa GROOM Parturit liikkeissä ja verkkokaupassa 3.-31.3. välisenä aikana.

Risu Brand – kotimaista käsityötä

Vuonna 2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin.

Brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja. Sarja sisältää tuotteita hiusten ja parranhoitoon, ja viimeisimpänä merkki laajensi valikoimaansa myös saunatuotteilla.

Kaikki Risun tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita; niissä ei esimerkiksi käytetä synteettisiä raaka-aineita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Risu Brand on GROOMin oma tuotemerkki, ja sen kulmakivet ovat alusta lähtien olleet luonnonmukaisuus, laatu, suomalaisuus ja aito asiakaslähtöisyys.

Kotimaista käsityötä - Risu

Jätä kommentti