Mallasta päähän!

Kastele, vaahdota, huuhtele, kippis!

Oluen elintärkeä raaka-aine mallas on nyt rantautunut GROOMille shampoon muodossa. Uusi Redken BREWS on miehille suunnattu sekä miehekkään ulkoasun omaava tuoteperhe, josta löytyvät paitsi shampoot myös laadukkaat muotoilutuotteet jokaiseen makuun.

Katu-uskottaviin “olutpulloihin” pakattu shampoosarja koostuu muun muassa raikasta minttua sisältävästä viilentävästä shampoosta, päivittäiseen käyttöön sopivasta Daily shampoosta sekä 3-in-1 shampoosta, joka ajaa myös hoitoaineen ja suihkugeelin virkaa. Tämän helpompaa tuotetta ei voisi olla! Tutustu koko shampoovalikoimaan verkkokaupassamme tai liikkeissämme. Kaikki shampoot sisältävät mallasta sekä proteiinia, jotka vahvistavat, korjaavat ja elvyttävät hiusta. Kirsikkana kakun pääällä kaikki shampoopullot ovat valmistettu 100% kierrätysmuovista, joten hatunnosto sille!

Kippistely onnistuu muotoilutuotteillakin! Redken BREWS muotoilutuotteiden puolella miehiä hemmotellaan kolmella eri pomadella, joista voi maun, fiiliksen tai tarpeen mukaan valita kevyen, medium tai maksimaalisen pidon. Lisäksi voimakasta pitoa tukkaan loihtii muotoilugeeli, molding paste sekä napakan viimeistelyn varmistava hiuslakka. Kaikki Redken BREWS muotoilutuotteet saatavilla verkkokaupastamme sekä liikkeistämme.

Tutustu ja löydä oma suosikkisi!

 

 

Jätä kommentti