Mi chiamo Solomon’s Beard

Natural, Cruelty free and Made in Italy. Only for important beards!

Näillä sanoilla italialainen partatuotevalmistaja Solomon’s Beard kuvailee tuotteitaan. Kuten suomalaiset, myös italialaiset arvostavat suuresti oman maansa tuotoksia ja punaisena lankana toimii laatu isolla L:llä. Tuotteissa on käytetty vain luonnollisia, kasviperäisiä raaka-aineita ja tuoksumaailmassa aistinystyröitä kutkuttelee muun muassa mausteiden kuningas mustapippuri, japanilainen santelipuu, papaya sekä ruohovartinen. Uutta, raikasta, eksoottista ja erilaista!

Solomons Beard

Partashampoot

Solomon’s Beardin partashampoot ovat öljypohjaisia, joten ne eivät kuivata ihoa. Tuote kosteuttaa, ravitsee ja virkistää ihoa sekä partaa ja sillä on myös antiseptisiä ominaisuuksia, jotka hoitavat ihon pieniä nirhaumia parranajon jäljiltä. Tuoksuissa mystinen mustapippuri sekä raikkaan hedelmäinen Cupacu&Papaya.

Partaöljyt

Myös partaöljyt ovat täysin kasviperäisiä luonnontuotteita. Öljyjen sisältämät jojobaöljy, manteliöljy ja arganöljy pehmentävät sekä kosteuttavat partaa. Tuote imeytyy helposti jättäen kevyen, öljyttömän tunteen partaan. Saatavilla on kolme eri tuoksua: japanilainen santelipuu, mustapippuri (tiedoksi, mustapippurin sisältämän piperiinin uskotaan stimuloivan endorfiineja ja aktivoivan lemmekkäitä touhuja 😉 ),  sekä sitrus ja ruohovartinen, jotka valloittavat astetta spesiaalimmassa Octopus Black Oil -partaöljyssä.

Partabalsamit

Kuten muutkin sarjan tuotteet, myös partabalsamit ovat täysin kasviperäisiä sekä lisäksi biohajoavia. Balsamit sisältävät nestemäistä jojobavahaa sekä auringonkukkalöjyä, jotka takaavat että parta pysyy kosteutettuna, pehmeänä ja terveen kiiltävänä. Partabalsamista löytyy mustapippurin sekä japanilaisen santelipuun tuoksut ja sitä voi käyttää kahdella tavalla:

1) HUUHDELTAVA

Partabalsamia hierotaan partaan noin pähkinän kokoinen nokare, annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhdellaan pois. Jättää partaan pehmeän tunteen ja upean kiillon.

2) JÄTETTÄVÄ

Tuotetta hierotaan pieni määrä partaan ja ihoon sen alla. Partaan jätettävänä hoitoaineena partabalsami muodostaa kalvon, joka suojaa ihoa ja partaa ympäristövaikutuksilta.

Solomon’s Beard on tuotevalikoimamme uusin tulokas ja niihin pääsee käsiksi niin GROOM parturiliikkeissä kuin verkkokaupassa. Jos olet etsinyt partatuotesarjaa, jossa yhdistyy laadukkaat raaka-aineet, ympäristöystävällisyys, helppous, miedot ja miellyttävät tuoksut sekä järkevä hinta, niin tässä ole hyvä, olet juuri löytänyt etsimäsi.

Ciao!

Solomons-Beard

Jätä kommentti