Miestenpäivä 19.11. – Onnea miehet!

Mahtavaa miestenpäivää rakkaat miehet!

Ilman teitä ei olisi meitä, joten miestenpäivän ja kaikkien teidän upeiden miesten kunniaksi tarjoamme ilmaisen toimituksen! Toimi kuitenkin rivakasti, sillä tarjous on voimassa ainoastaan miestenpäivä -viikonlopun ajan 19.-21.11.2021.

Lunasta etu GROOM Verkkokaupassa käyttämällä kassalla koodia: mies21

miestenpäivä

Nauti päivästä, se on sinun!

 

*Tarjous voimassa GROOM verkkokaupassa 19.-21.11.2021

OAK hoitava partatuoksu

OAKin partatuoksu on sekoitus hoitavia ja tuoksuvia öljyjä: tuotteen keskiössä ovat aromaattiset tuoksut, jotka jättävät parran miellyttävän tuoksuiseksi, mutta tuotteesta löytyy myös partaöljyn hoitavuus.

Barber of Rome -partatuoksu vie sinut Roomaan italialaiseen parturiin, jossa klassisen vanhanajan parturiliikkeen tuoksuun yhdistyy mikäpä muukaan kuin sitruunalikööri, tupakka ja aftershave.

Itselle tai lahjaksi kotimaista käsityötä

Risu lahjasetti sisältää jokaisen parrakkaan hepun toivelahjat – laadukkaan partaöljyn sekä monikäyttöisen shampoon, joka soveltuu niin hiuksille kuin parrallekin.

Saatavilla kolmessa eri tuoksussa: Baltic Blue, jossa yhdistyy setripuun lämmin vivahde ripaukseen tuulista rannikkoa tai Ukko, jossa tuoksuu meripihka ja vastahakattu tuore puu tai suosituin tuoksumme Afternoon Orange, jossa yhdistyy raikas metsäinen ja aavistuksen sitruksinen tuoksu.

Huurteisen tyylikäs lahjasetti!

Suomalainen CUTRIN on tuonut markkinoille miehille suunnatun tuotesarjan, joka kantaa pohjolan ylpeydellä nimeä ROUTA.

Paketti sisältää virkistävän ROUTA-shampoon, joka pesee hiukset hellävaraisesti mutta huolellisesti jättäen roudan raikkaan tunteen hiuspohjaan. Shampoon kaverina paketista paljastuu voimakkaan pidon antava mattavaha.

VERKKOKAUPPAAN

Jätä kommentti