Mikä ihmeen Singles’ Day?

Singles’ Day 11.11.2018

Singles’ Day, toiselta nimeltään Double Eleven, on Kiinasta lähtöisin oleva juhlapäivä, jonka perimmäisenä taroituksena on juhlistaa ihmisten sinkkuutta. Sehän sopii! Tarkkaan ei tiedetä milloin kyseinen juhlapäivä sai alkunsa, mutta vuonna 2009 kiinalainen verkkokauppajätti Alibaba muunsi juhlapäivän ostospäiväksi ja loppu on historiaa. Tänä päivänä Singles’ Day on jättänyt kokonaismyynnillään taakseen jopa Black Fridayn ja nauttii maailman suurimman ostospäivän kunniakkaasta asemasta.

Suomessa Singles’ Day on vasta tekemässä läpimurtoaan (mikä tänne ikinä olisi ajoissa saapunutkaan), mutta me GROOMilla haluamme olla ensimmäisten joukossa tarjoamassa teille, rakkaat asiakkaamme, tuntuvia alennuksia!

Alekoodilla ”sinkkupäivä” kaikki normaalihintaiset shampoot ja hoitoaineet -40% + kaupan päälle Redken Rough Clay klassikkovaha

Sunnuntaina 11.11.2018 GROOM verkkokauppassa koko shampoo- ja hoitoainevalikoima hurjassa -40% alessa! Lisäksi lykkäämme jokaiseen kampanjatilaukseen mukaan Redkenin Rough Clay hiusvahan, joka toimii pomminvarmasti erilaisissa hiuslaaduissa ja -tyyleissä. Jos vahalle ei löydy käyttöä, niin ilahduta sillä vaikkapa veljeä, poikaa, isää tai ystävää, tai pakkaa se joulupukin konttiin lahjaksi.

Rasvaletillä ei sinkkumarkkinoilla (eikä kyllä muutenkaan) kannata pyöriä, joten suuntaa GROOM verkkokauppaan ja shoppaa hiustenhoitovalikoimasi uuteen uskoon. Tarjous on voimassa ainoastaan 11.11. ja koskee normaalihintaisia tuotteita. Käytä kassalla alekoodia sinkkupäivä.

Happy Singles’ Day!

Jätä kommentti