Movember viralliset Kick Off -bileet ti 1.11.

Movember lähestyy kovaa vauhtia!

Perinteiset Shave Down -bileet pidetään Helsingissä Hard Rock Cafe ravintolassa tiistaina 1.11. klo 18 alkaen.

GROOM on mukana bileissä tiputtamassa ja trimmailemassa viiksiä. Lisäksi luvassa myös MoFoodia, MoDrinksuja ja iloista fiilistä tärkeän asian puolesta. Tule mukaan ja valmistaudu Movemberiin!

Bileiden Facebook-tapahtumakutsuun pääset tästä linkistä.

Movember 2016

Movemberin kansainvälinen teema on tänä vuonna ”Stop Men Dying Too Young” ja kansainvälinen organisaatio on siirtänyt keskiöön miesten mielenterveyden ongelmat. Suomessa jatkamme kuitenkin perinteisesti eturauhassyövän ympärillä ja tämän vuoden kampanja kantaa tunnuslausetta ”Pelasta miehet”.

Suomen Movemberin teemoina on puhuminen, liikkuminen ja tietysti viiksien kasvattaminen sekä lahjoittaminen. Olemme saaneet mukaan myös huippuartisteja ja luvassa on esimerkiksi oma tunnusbiisi Suomen viiksimiehille. Mukana menossa ovat esimerkiksi Arttu Wiskari, Stig, Pete Parkkonen sekä Matti Esko. Bileissä esitetään tuoreeltaan tämä 1.11. ensi-iltansa saava Viiksimies-biisin musiikkivideo artistihaastateluineen.

Kampanjalle avataan myös oma verkkosivusto 1.marraskuuta: sieltä löydät erityisesti Suomen Movemberille tuotettuja tarinoita, kuvia ja videoita rohkeista suomalaisista miehistä.

Rekisteröitymiset, tiimit ja infot tuttuun tapaan osoitteessa www.movember.com
Halutessasi voit liittyä GROOMin joukkueeseen: http://moteam.co/groom-parturit

Tehdään yhdessä hyvää ja nähdään tiistaina bileissä!

Jätä kommentti