Nappaa parturista kotimainen Risu-tuotesetti

Kotimainen Risu: parran- ja hiustenhoidot helmet nyt edullisina tuotesetteinä

Pukinkonttiin tai itselle, kotimainen Risu on pomminvarma tuotesarja, joka taatusti ilahduttaa käyttäjäänsä. Joulukuun alussa juhlitaan perinteisesti itsenäisyyspäivää ja sen kunniaksi GROOM parturiliikkeissä on nyt saatavilla kampanjahintaan kaksi hoitavaa, ravitsevaa, kosteuttavaa ja upean tuoksuista tuotekomboa, jotka ovat paitsi 100% luonnollisia, myös valmistettu Suomessa.

La 11.12.2021 asti GROOM parturiliikkeissä:

  • parran hoitoon ja muotoiluun: Risu afternoon Orange -partaöljy ja partavaha yht. 52,90€ (norm. 60,80€)
  • hiusten ja/tai parran pesuun ja kosteutukseen: Risu Afternoon Orange Shampoo & hoitoaine yht. 49,90€ (norm. 55,80€)

Kummassakin tuotesetissä on tuoksuna suosittu Afternoon Orange, jonka metsäisen raikkaassa tuoksussa viipyilee lempeä sitrus 🍊

Partaöljy ja partavaha -kombo 52,90€

Arganöljyä ja viinirypäleensiemenöljyä sisältävä Afternoon Orange partaöljy kosteuttaa ja ravitsee partaa tehokkaasti. Tuote sisältää myös bergamottiöljyä, jolla on antibakteerisia, antiseptisiä ja partaa pehmittäviä ominaisuuksia. Saman tuoksumaailman partavaha puolestaan antaa parralle todella napakan pidon. Pidon lisäksi vaha sisältää myös partaa helliviä ainesosia, kuten mehiläisvahaa, jojobaa ja E-vitamiinia.

Shampoo ja hoitoaine -kombo 49,90€

Öljypohjainen ja 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu shampoo pesee hellästi mutta tehokkaasti niin hiukset kuin parrankin jättäen koukuttavan raikkaan tuoksun ja tunteen. Shampoon kaverina ja pesukokemuksen viimeistelijänä toimii Afternoon Orange hoitoaine, jonka sisältämät  jojoba, kookosöljy, appelsiininkukkavesi ja E-vitamiini kosteuttavat hiuksia ja partaa. Näihin tuotteisiin saattaa myös naisväki ihastua…!

Tuotekuva: Risu Afternoon Oranga shampoo & hoitoaine

FINNISH YOUR STYLE WITH RISU 🌿

 

*Kampanja voimassa GROOM parturiliikkeissä 29.11.-11.12.2021 välisenä aikana.

Jätä kommentti