Nimikilpailu – uusi GROOM avataan helmikuussa!

GROOM-liike #24 avataan helmikuussa 2022 hyvien liikenneyhteyksien varrelle kovaa vauhtia kasvavaan Kalasatamaan!

On vierähtänyt vain hetki Kauniaisten liikkeen avajaisista ja nyt uusin liikkeemme tekee jo kovasti tuloaan. Toiveenne on kuultu ja GROOM-liike #24 avataan helmikuussa Helsingin Kalasatamaan. Liike sijaitsee keskeisellä paikalla Teurastamon ja Kauppakeskus Redin välissä osoitteessa Työpajankatu 6, 00580 Helsinki. Kalasataman metroasemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka parturiin.

Liikkeen remontti edistyy aikataulussaan ja noin kuukauden kuluttua päästään jo parturoimaan!

Kuten ennenkin, teillä asiakkailla on mahdollisuus osallistua uuden liikkeen nimen valintaan!

Keksi nimi uudelle GROOM -liikkeelle ja kommentoi se tähän artikkelin alle tai lähetä ehdotuksesi sähköpostilla info@groom.fi. Paras nimi palkitaan tuotesetillä ja luonnollisesti valitaan uuden Kalasataman liikkeen nimeksi 😎

Sillä välin kun Kalasataman liiketilaa laitetaan avajaiskuntoon, muut GROOM -liikkeet palvelevat teitä normaalisti. Tervetuloa parturiin! 🙂

12 kommenttia

Moi,

Oma ehdotukseni uudeksi nimeksi on: GROOM Fisherman

Terv.
Petrus

Groom Smuggler.

Nimi viittaa oikeaan historiaan ja sopii Groomin nimiteemaan. Esim. kirjasta Sörkan rysäkeisarit – Kalastajia, ajureita ja salakuljettajia (SKS 2013) voi lukea vähemmän siloteltua historiaa Sörkan satamasta (nyk. Kalasatama).

”Ensimmäisessä muuttoaallossa Sörnäisten sataman seutu veti enimmäkseen nuoria miehiä. He joivat palkkojaan tunnetuissa, pahamaineisissa kapakoissa Huntunhännässä, Pääskysenpesässä ja salajuottoloissa, jotka uhmasivat väkijuomakaupan ja seksin myynnin rajoituksia. Viina kuului Haapasen mukaan satamaan yhtä erottamattomasti kuin kahvi nykyajan työpaikoille.
– Alueella toimii alkuvuosina yksi ainoa poliisi, joka ei välttämättä uskaltanut esiin, kun satamajätkät olivat koolla.”

Jätä kommentti