No Beard Day! Parranajotuotteet alessa!

Maanantaina 18.10. vietetään vuosittaista No Beard Dayta eli parrattomuuspäivää, ja me GROOMilla osallistumme juhlallisuuksiin:

  • kaikki parranajotuotteet -18% alennuksella
  • kymmenen päivän ajan
  • koodilla PARTAPOIS

Kannustamme myös perehtymään klassisen parranajon saloihin, sillä perinteinen parranajo on monin tavoin ylivertainen verrattuna naaman rapsutteluun muovihöylällä. Säästät niin rahaa, luontoa kuin hermojakin – oikealla tekniikalla veitsi liukuu iholla kuin itsestään vähentäen parranajosta aiheutuvaa ihoärsytystä.

Klassinen parranajo on todellisuudessa paljon yksinkertaisempaa kuin oletetaan – alkuun tarvitset ajoa helpottavat parranajotuotteet sekä laadukkaat välineet. Perinteisen höylän tai veitsen käyttö vaatii muutaman harjoituskerran, mutta lopputulos on sen arvoista! Kokosimme blogiin käytännölliset parranajo-vinkit, joilla pääset alkuun. Kun tekniikka ja välineet on hallussa, parranajosta muodostuu miellyttävä ja rentouttava rituaali, ja jopa päivän kohokohta! Joten nyt on oiva tilaisuus testata, miltä naama näyttää ilman karvoitusta! Ja ei hätää jos siloposket ei tunnukaan omilta, sillä marraskuu on pyhitetty parran kasvattamiselle No Shave Novemberin merkeissä 😎

Käytä kassalla koodia PARTAPOIS ja pääset pian itse toteamaan kaikki klassisen parranajon hyödyt! Klikkaa ostoksille!

”The smoother the face, the bigger the celebration”

#NoBeardDay

Parranajotuotteet -18% -kampanja voimassa verkkokaupassa 27.10. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Koodia ei voi yhdistää muiden alekoodien kanssa tai käyttää tarjoustuotteisiin.

Parranajotuotteet: veitsi, höylä ja sakset pöydällä

 

Tuotteet sujuvampaan parranajoon

Jätä kommentti