No Black Friday

Black Friday Week Month on täällä!

Hiljaisena vastaiskuna tälle kulutushysterialle me GROOMilla vietämme tämän viikon Black Friday -antikampanjaa eli kaikki upeat tuotteemme ovat tämän viikon myynnissä normihinnoin.

Etenkin kotimaiset palveluyrittäjät ovat tänä vuonna joutuneet koville, joten haastamme teidät, rakkaat asiakkaamme, osoittamaan tukesi suomalaisille yrityksille, ja hankkimaan vaikkapa joulun lahjat kotimaisilta pienyrittäjiltä. Tukesi voit osoittaa monella tapaa: hanki itselle tai läheiselle lahjakortti palveluun, osta hius- ja partatuotteet suoraan parturilta tai kotimaisesta verkkokaupasta. Suosittele parturiasi ystävällesi; tykkää, jaa, kommentoi ja tägää somessa; vieraile verkkokaupassa ja kirjoita tuotearvio.

Tiesitkö tätä meistä?

  • GROOM on suomalainen, franchising-periaatteella toimiva perheyritys, jonka jokainen parturi on myös itsenäinen yrittäjä.
  • Panostamme laatuun niin palveluissa kuin tuotteissa; tiukan seulamme läpäisee vain laadukkaimmat ammattituotteet Suomesta ja maailmalta.
  • Verkkokaupan lähetykset pakkaamme omin kätösin GROOM HQ:n yhteydessä sijaitsevalla varastolla Helsingin keskustan kupeessa.
  • Ilman teitä ei olisi meitä, joten haluamme jatkossakin ilahduttaa asiakkaitamme sopivilla tarjouksilla, mutta ilman ylikulutukseen kannustavaa kampanjointia.

Ilahduta HQ:ta tilauksellasi perjantaina 27.11. ja me laitamme kaikkiin tuotelähetyksiin mukaan pienen yllätyksen.

❤️ GROOM Parturit

Jätä kommentti