On se komea! Uudistuneet groom.fi-sivut

On se komea!

Alkuvuosi vietettiin GROOM HQ:lla tiiviisti verkkosivuston facelift-projektin parissa ja nyt syksy toi mukanaan uuden, komeamman ilmeen GROOMin sivuille!

Sivujen ilmettä on selkeytetty ja raikastettu, mutta edelleen se on tuttu ja tunnistettava GROOM. Toiminnallisuuteen on panostettu muun muassa rakennetta uudistamalla ja navigaatiota parantamalla; esimerkiksi hakutoiminto kätkee sisälleen näppäriä ominaisuuksia ja footeriin on lisätty asiointia helpottavia linkkejä.

Olivatko tähdet kohdillaan?

Uusilla sivuilla myös teidän asiakkaiden kokemukset ovat entistäkin isommassa roolissa – tuotteilla on selkeämmin näkyvillä niin tuotearviot kuin tuotteen saamat tähdetkin. Aidot ja rehelliset kokemukset ovat mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa paitsi meille toiminnan ja valikoiman kehittämiseen, mutta etenkin muille asiakkaille, jotka etsivät itselleen sopivia tuotteita.

Olitko tyytyväinen tuotteeseen? Saitko paketin nopeasti? Missä voisimme parantaa? Sana on vapaa – kuulemme mielellämme, menikö kaikki ihan putkeen ja oliko tuotteella tähdet kohdillaan!

Komea kokemus nyt myös GROOM.fi-sivuilla – käy tsekkaamassa!

#komeakokemus #groomparturit

Jätä kommentti