Parempi perjantai – Better Friday

Lahjoitamme 5€ Risu-ostoksista luonnon hyväksi

Yksi vuoden suurimmista myyntipäivistä eli Black Friday lähestyy, mutta synkkä perjantai on meillä parempi perjantai. Vastaiskuna Black Friday -kulutushurmokselle me GROOMilla vietämme Black Friday -antikampanjaa, ja tänä vuonna hyväntekeväisyyden merkeissä. Alennusten sijaan teemme hyvää ja lahjoitamme Black Friday -viikonlopun aikana verkkokaupasta ostetuista kotimaisen Risun parta- ja hiustuotteista 5€ Itämeren hyväksi.

Ilman teitä ei olisi meitä, joten haluamme jatkossakin ilahduttaa asiakkaitamme mukavilla kampanjoilla, mutta ylikulutukseen kannustavan Black Friday -ilmiön sijaan toivomme Parempi perjantai -kampanjan puhuvan vastuullisen ja harkitsevan kuluttamisen puolesta.

Risu 💙 Itämeri

Kun ostat GROOMin verkkokaupasta Risun hius- tai partatuotteita 26.-28.11. välisenä aikana, me lahjoitamme 5€ / tuote Itämeren suojeluun John Nurmisen säätiön kautta.

Tilaa Risu-tuote ja ole mukana tekemässä hyvää!

Risu Baltic Blue partaöljy kivellä

Tiesitkö tätä meistä?

  • GROOM Parturit on suomalainen perheyritys
  • Vuonna 2015 perustettu Risu on GROOMin oma tuotesarja
  • Risun tuotteet valmistetaan Suomessa luonnollisista raaka-aineista, ja merkistä on kasvanut yksi johtavista kotimaisista miesten luonnonkosmetiikkasarjoista
  • Niin Risun kuin muutkin verkkokaupan lähetykset pakkaamme omin kätösin GROOM HQ:n yhteydessä sijaitsevalla varastolla Helsingin keskustan kupeessa

 

GROOM Parempi perjantai Black Friday antikampanja

Kotimaiset RISU hius- ja partatuotteet

Jätä kommentti