RISU x SAUNA pop-up myymälät

Risu pop-upit Töölöön, Kamppiin ja Punavuoreen

Vihta vai vasta? Aivan sama, sillä tänä kesänä jokainen sauna ansaitsee Risun. Laadukkaista partaöljyistään tunnettu Risu otti keväällä ensimmäisen loikkansa lifestyle-puolelle lanseeraamalla saunamalliston yhteistyössä Jokipiin Pellavan kanssa.

Mallisto pitää sisällään saunatyynyn, laudeliinan sekä pesukintaan ja nyt tämä upea trio on saatavilla verkkokaupan lisäksi myös kolmessa partuliikkeessämme. GROOM Retro Töölössä, GROOM Rock Kampissa sekä GROOM Roba Punavuoressa muuntautuivat Risu x Sauna pop-up myymälöiksi ja toivottavat jokaiikan lämpimästi tervetulleeksi ostoksille.

 

Valmistettu Suomessa <3

Pellavasta ja puuvillasta kudottu Risu laudeliina tuntuu mukavalta kannikoiden alla ja saunatyyny niskan tai pään alla takaa rentoakin rennommat löylyhetket. Saunan päätteeksi Risukinnas kuorii hellävaraisesti iholta lian ja kuolleen ihosolukon. Tuotteiden takana on vuosikymmenten kokemuksen omaava, suomalaisten rakastama Jokipiin Pellava.

Finnish your sauna style with Risu

Pellavaisten tuotteiden lisäksi saunamallistosta löytyy myös sauna- ja huonetuoksuja. Saatavilla on kolme eri vaihtoehtoa, jotka ovat partaöljyistä tutut lämpimän appelsiininen Afternoon Orange, meren raikas ja piparminttuinen Baltic Blue sekä vehreän metsän ja basilikan aromeissa väreilevä Viridian Green.

Sauna- ja huonetuoksut sisältävät 100% aitoja eteerisiä öljyjä. Lisää muutama tippa löylykiuluun ja nauti lempituoksuista myös kotona tai mökillä!

Kosteuta, helli ja hoida

Tiesitkö, että Risulta löytyy nyt myös hoitoaine? Kuten Risu shampoot, myös tämä tehopakkaus soveltuu niin hiuksille kuin parralle jättäen jälkeensä ultimaattisen pehmeyden.

Hellävarainen hoitoaine sisältää runsaasti hiusta ja ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten jojobaa, kookosöljyä, appelsiininkukkavettä ja E-vitamiinia. Tuotteessa on miellyttävän raikas tuoksu ripauksella sitrusta.

Kesän parhaimmat löylyt viimeistelee Risu

Jätä kommentti