Solomon’s Hair tutustumistarjous GroCut Special ja GroCut Relax asiakkaille

Hyvät herrat, saammeko esitellä Solomon’s Hair!

Syksy tekee väjäämättä tuloaan, mutta Italian lämmöstä puhaltelevat uudet tuulet. Laadukkaisiin partatuotteisiin erikoistunut ja monille asiakkaillemme jo entuudestaan tuttu Solomon’s Beard tuotesarja on valloittanut nyt myös miesten hiustenhoidon ja näistä uutuuksista pääsemme nautiskelemaan syyskuusta lähtien. Solomon’s Hair, olkaa hyvät.

Hiustenhoitosarjasta löytyy paitsi päivittäiseen käyttöön sopiva, virkistävä Daily Shampoo, myös ratkaisuja eri hiuspohjan ongelmiin:

Detox shampoo & hoitosuihke -syväpuhdistaa ja hoitaa samalla rauhoittaen ärtynyttä hiuspohjaa

Sebo Control shampoo & hoitosuihke -rasvoittuvalle ja hilseilevälle päänahalle, hillitsee liiallista talintuotantoa

Anti Hair Loss shampoo & hoitosuihke -vahvistava ja jälleenrakentava hoito hennoille ja oheneville hiuksille

Tutustumistarjouksena GroCut Special ja GroCut Relax asiakkaille vapaavalintainen Solomon’s Beard hiustuote -20% alehintaan syyskuun loppuun asti!

Näyttääkö kuontalo siltä, että viimeisestä hiustenleikkuusta on vierähtänyt tovi tai oliko kesä muuten vain raskas ja nyt voisi olla hyvä ajankohta ottaa hetki chillisti? GroCut Special palvelussa tukka laitetaan kuosiin vaikka työmaata olisi enemmänkin ja Relax on nimensä mukaisesti Suomen rentouttavin hiustenleikkaus hieronta-ammattilaisen suunnitteleman hiuspohja-, niska-, ja hartiahieronnan ansiosta. Eikä tässä vielä kaikki! Palvelun yhteydessä saat -20% tutustumistarjouksen valitsemastasi Solomon’s Hair tuotteesta.

Ota hyvä mies syyskuussa hetki aikaa itsellesi!

Solomon's Hair

*Kampanja voimassa ainoastaan GroCut Special tai GroCut Relax palvelun varanneille asiakkaille 14.-30.9.2020 välisenä aikana GROOM parturiliikkeissä. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jätä kommentti