St Patrick’s Day pe 17.3. – irkkuasiakkaille 5€ alennus palvelusta tai tuotteesta

St Patrick’s Day etu vain pe 17.3.

Perjantaina 17.3. juhlistamme liikkeissämme irlantilaisten kansallispäivää – Pyhäin Patrickin päivää, jonka kunniaksi tarjoamme yhden päivän ajan kaikille irkkuasiakkaille 5€ edun palvelusta tai tuotteista.

  • voimassa vain pe 17.3. GROOM Parturit liikkeissä
  • tarjous koskee yhtä palvelua tai tuotetta

 

TERVETULOA PARTURIIN!

 

Nyt on myös hyvä hetki nostaa esille meidän irlantilainen tuotesarja Pomp&Co.!

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet, ja parikymppinen Sammy Donnelly perusti ensimmäisen parturiliikkeensä jo 30-luvun lopussa Dubliniin. Hän tutki parturityönsä ohella erilaisia raaka-aineita ja kehitti Pompin alkuperäiset tuotteet, jotka olivat tunnettuja etenkin nimikkotuoksustaan, joka on säilynyt samana tähän päivään asti.

Pomp&Co. tuotteet on kehitetty vastaamaan vaativaankin makuun. Klassisen ajattomilla tuotteilla pystyt luomaan oman tyylisi oli se sitten mikä tahansa. Valikoimasta löytyy luottotuotteet niin hiuksille, parralle kuin koko vartalollekin. Tyylikkäissä purkeissa olevat tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Klassinen, tunnistettava tuoksu säilyy samana läpi tuotesarjan. Valikoima on selkeä, ja tuotteet sekä erittäin laadukkaita että erittäin riittoisia.

Tutustu klassisiin Pomp&Co. hius- ja partatuotteisiin

Jätä kommentti