Sujuvasti suihkutellen

Erityisesti laadukkaista possun kuvilla varustelluista pomadeistaan kuuluisa Reuzel täydensi tänä syksynä tuotearmeijaansa kahdella näppärällä muotoilutuotteella. Tällä kertaa tuotteet ovat nestemäisessä muodossa ladattuna helppokäyttöisiin suihkepulloihin. Surf Tonic -suolasuihke ja Spray Grooming Tonic -muotoiluneste toimivat niin yksinään kuin yhdessä esimerkiksi vahan, pomaden tai geelin kanssa.

Surf Tonic -suolasuihke loihtii mm. taikapähkinän, nokkosenlehtiuutteen ja merisuolan avulla hiuksiin luonnollista tuuheutta, rakennetta, hallittavuutta sekä pitoa mattaisella viimeistelyllä. Suihkeessa on erittäin mieto, jopa huomaamaton tuoksu, joka antaa tilaa muille muotoilutuotteille tai hajuvedelle. Tuotetta voi suihkuttaa suoraan pullosta päähän ja hieroa sormin hiuksiin tai suihkuetalla kämmenten kautta ja levittää kauttaaltaan hiuksiin. It’s up to you.

Toinen ”uutuus” on totta puhuen monelle jo entuudestaan tuttu. Kestosuosikki Grooming Tonic on nyt pakattu käyttäjäystävälliseen suihkepulloon ja myös tuotteen nimi on nykyään osuvasti Spray Grooming Tonic. Grooming Tonic -muotoiluneste toimii loistavasti föönauksen alla antaen hiukseen rakennetta ja pitkäkestoista pitoa. Tuen viimeistelee vaha tai pomade, mutta toimiipa muotoiluneste yksinäänkin. Mikäli mielessä on wet look, jätä fööni rauhaan ja anna tuotteen kuivua itsekseen.

Reuzel tonicit

Jätä kommentti