The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge

Miljoonilla miehillä ympäri maailman on sama yleinen ongelma – kova sänki joka tuntuu vastustavan kaikkia parranajotuotteita ja tylsyttää terävimmänkin partaveitsen – ns. ”Blue Beard”.

bluebeards revenge razor burn you have been awarned

Tuska?

Siedätkö aamun tuskaa taistelemalla oman ”Blue Beardisi” kanssa sopimattomilla, vauvanpyllyosaston tuotteilla? Oletko usein siinä pisteessä, että kasvosi ovat tulessa kun olet yrittänyt saada ajettua parran niin, että se näyttäisi hyvältä vielä lounaankin jälkeen?

Se on omaa syytäsi!

Käytätkö supermarketin vaahtoavaa tuotetta vai kenties jotain todella kallista, merkkikamaa, joka on lähempänä kasvovoidetta kuin todellista parranajon valmistavaa tuotetta? Jos näin on, Sinun tulisi tietää paremmin – nämä miehet ovat kiinnostuneita tunkemaan Sinulle tyttömäisiä tuotteita suurilla katteilla – Tarvitset parranajoratkaisun, joka on suunniteltu kaikille ”Blue Beardseille”, kanssakärsijöiden toimesta.

Ylivoimaisesti paras ratkaisu tosimiehille

Sille emme voi mitään, että meillä on testosteronia – ja parrat, jotka saavat kasvot tuntumaan hiekkapaperilta, tai sänki joka voisi leikata lasia. Voimme kuitenkin valita parranajoratkaisun joka toimii!

The Bluebeards Revenge tuoteperhe sisältää laadukkaita parranajo- ja ihonhoitotuotteita, jotka on suunnattu vaativaan parranajoon. Koko tuoteperhe on suunniteltu tosielämän ”Blue Beardin” toimesta, joka väsyi näyttämään joka aamu Karhukoplan jäseneltä.

Parabeenittomat parranajovaahdokkeet & -voiteet sisältävät Decelerineä™

Valikoiman lippulaivatuote parabeeniton, brittiläistä barbershop-laatua oleva partavaahdoke, johon on lisätty raaka-aineita kuten Decelerine™, joka on erityisesti suunniteltu vähentämään parrankasvua ja taistelemaan vahvaa sänkeä vastaan. Se on kehitetty yhdessä Iso-Britannian johtavista miesten kosmetiikkalaboratorioista ainutlaatuisen määrittelyn mukaan. Decelerineä™ löytyy myös brändin brushless shaving solution- ja post-shave balm -tuotteista.

say no to animal testing

Varoitus vauvanpyllyt!

Jos olet täysimääräinen vauvanpyllyjäsen, silloin The Bluebeards Revenge ei yksinkertaisesti ole Sinua varten. Tässä tapauksessa suosittelemme, että kokeilet jotain niistä supermarkettien vaahtoavista tuotteista. The Bluebeards Revenge on tosimiehille. Jos Sinulla on kasvoillasi vain muutama hassu karva, The Bluebeards Revenge ei ole Sinua varten.  Ennen kuin ostat minkään tuotteen The Bluebeards Revengen valikoimasta, pyydämme tarkistamaan onko Sinusta Bluebeardin käyttäjäksi?

Rakkauselämävaroitus!

Kun valitsimme tuoksun tuotteillemme, kävimme läpi pikkutarkan prosessin varmistaaksemme, että The Bluebeards Revenge tuoksuu todella herkulliselta sekä käyttäjästä että kauniimmasta osapuolesta. Ja todellakin löimme läpi – tuotteet ovat maailmanlaajuisesti todettu erittäin maskuliinisiksi mutta erittäin vastustamattomiksi naisten keskuudessa, joten The Bluebeards Revenge tulee muuttamaan rakkauselämäsi. Varaudu niskan nuuskimiseen, sillä naisesi ei pelkästään huomaa sileita kasvojasi vaan myös nuuhkii Sinua samalla ujosti.  Sorry tyypit – emme voineet mitään! Ota tästä kaikki hyöty irti, vaikka sitten myöhästyisit töistä.

Ei pelkästään loistava parranajo

The Bluebeards Revenge ei ole pelkästään parhaimpia parranajotuotteita modernille miehelle. Meillä on myös ainutlaatuinen valikoima parranajovälineitä ja muotoilutuotteita kuten saippuoita, shampoita, hoitoaineita, bodywasheja, kosteusvoiteita jne. The Bluebeards Revenge on kattava parranajo- ja muotoilutuotesarja tosimiehille!

The Bluebeards Revenge on todellakin eläinkokeita vastaan!

Emme itseasiassa löytäneet yhtään marsua, Beaglea, rottaa tai jänistä, jotka olisivat suostuneet vapaaehtoisesti tuotetestaukseen, joten päädyimme testaamaan tuotteemme oikeilla ihmisillä! Onneksi labran pojat olivat tehneet hyvää työtä ja kaikki jampat selvisivät kokeilusta eivätkä tulleet huonovointisiksi. Voit käyttää kaikkia The Bluebeards Revengen tuotteita huoletta ja hyvällä omatunnolla!

The Bluebeards Revenge tuotteet löydät täältä.

Jätä kommentti