Tuotteita reissumiehen reppuun

Mökkireissut, festarit sun muut karkelot kuuluvat kesään ja tätä silmällä pitäen haluamme vinkata muutaman mainion uutuustuotteen, jotka sopivat kesäsesonkiin ja reissumiehen reppuun kuin nyrkki silmään.

Koska suihkussa on välillä hyvä käydä, niin mikä olisi helpompaa kuin tuote joka ajaa niin shampoon, hoitoaineen kuin suihkusaippuankin virkaa? Näppärää, kolmen putelin sijasta vain yksi pullo! Reuzel 3-in-1 Tea Tree Shampoo, Conditioner & Body Wash pesee koko miehen päästä varpaisiin. Raikkaan vihermintun ja teepuun tuoksulla varustettu monitoimipesuaine rauhoittaa ihoa, kosteuttaa sekä hoitaa päänahkaa ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tuote on saatavilla kahdessa koossa: normaali 350ml sekä kätevä matkakoko 100ml. Helpompaa tuotetta peseytymiseen saa hakea!

Reuzel tea tree shampoo

Pesun jälkeen reissumiehen hiukset muotoilee Reuzelin kestosuosikkipomadet:

Reuzel Fiber Pomade -Raikkaan minttuisella tuoksulla varustettu kuitupomade antaa luonnollisen mattalopputuloksen ja toimii mainiosti myös pidemmissä hiusmalleissa.

Reuzel Grey Extreme Hold Pomade -Helposti levittyvä raikkaan tuoksuinen vaha takaa mattaisen lopputuloksen erittäin voimakkaalla pidolla.

Mihivaha sujahtaa pienempäänkin reissureppuun ja kulkee helposti mukana kaikissa kesän riennoissa.

 

Sekä 3-in-1 Tea Tree shampoo että Road Trip -kesäpakkaukset ovat nyt saatavilla GROOM parturiliikkeistä sekä verkkokaupasta.

Happy summer!

Jätä kommentti