Uutta! GROOM Silent Service

Enjoy the silence

Toimintamme alusta alkaen olemme halunneet jatkuvasti kehittyä ja tuoda uutta sisältöä parturikokemukseen, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Koska yksi perusarvoistamme on olla asiakaslähtöinen yritys, haluamme vastata mahdollisimman monen asiakkaan toiveisiin! Osa asiakkaistamme on toivonut rauhallisempaa parturikokemusta jolloin parturiin tullessa voi vain olla ja nauttia ilman sen kummempaa jutustelua. Tätä asiakasryhmää haluamme nyt palvella entistä paremmin ja siksi tuomme, ensimmäisten joukossa Suomessa, uudenlaisen lisäpalvelun parturikäynnille – tervetuloa Silent Service.

Vaikka parturikulttuuriin vahvasti mielletään rentoa ja hauskaa jutustelua, ei sen aina tarvitse olla sitä. Varsinkin me suomalaiset osaamme nauttia myös hiljaisuudesta. Haluamme että jokainen asiakkaamme viihtyy parturissa omana itsenään ilman että sitä tarvitsee sen kummemmin selitellä. Jos syystä tai toisesta jutustelu ei maistu, voit valita varaukseesi Silent Service -lisäpalvelun.

Voit halutessasi valita Silent Service -lisäpalvelun parturikäynnillesi jolloin tiedämme olla juuri tällä käynnillä rupattelematta. Alkutervehdys, konsultaatio, viimeistely ja kiitokset kuuluvat jokaiseen palveluumme, eikä niitä jätetä pois tässäkään tilanteessa.

 

Räätälöi omasta parturikäynnistäsi komea kokemus ja valitse haluamasi lisäpalvelut kätevästi ajanvarauksesta 🙂

Nähdään parturissa!

AJANVARAUS

Tutustu myös THE SILENT FINN tuotesarjaan

Jätä kommentti