Uutta!

******* Kauan odotettu Reuzelin Grooming ja Hair Tonic on nyt vihdoin täällä! *******

Reuzel Grooming Tonic – muotoilunesteellä saat hiuksiisi luonnollisen tuntuisen, mutta pitkäkestoisen tuen. Grooming Tonic sopii erittäin hyvin föönauksen alle, ja on loistava tuote, kun hiuksiin halutaan tuuheutta ja rakennetta. Halutettasi wet lookin, anna tuotteen kuivua itsestään, tuote käy kaikille hiustyypeille.

Grooming Tonicin tuoksu on sekoitus perinteistä kirpeän omenan tuoksua mintun vivahteella terästettynä, mikä on tuttu mm. Reuzelin vihrästä Pomadesta. Tuote on pakattu vieläpä erittäin miehekäästi viskipullon näköiseen muovipulloon, jonka sivuja hallitsee tyylikkäät, koholla olevat Reuzel -logot.

Reuzel Hair Tonic – hiusvesi on koostumukseltaan öljytön ja siten kevyt. Antaa kuitenkin miedon pidon hiuksiin. Hiusvesi myös viilentää miedosti ja siinä on raikas tuoksu. Sopii loistavasti pään ja niskan hierontaan – kesällä hyvä jopa raikkaan jääkaappikylmänä! Tuotteella on mahdollista aktivoida jo hiuksissa oleva Grooming Tonic tai pomade. Käy myös mainiosti kevyeen hiusten kostutukseen ennen leikkausta.

Tuotteet on nyt saatavlla verkkokaupasta ja se on tulossa myös liikkeisiin asap.

Hinta 24,90€.

Jätä kommentti