WANTED! Hius- ja partamalliksi vuoden siisteimpään koulutukseen

GROOM etsii hius- ja partamalleja 11.3. järjestettävään koulutukseen

GROOMilla olemme onnesta soikeina sillä maaliskuussa brittiläinen Alan Beak saapuu Helsinkiin kouluttamaan yksinoikeudella meidän partureita! Alan on globaalisti alalla tunnustettu parturimestari 17 vuoden kokemuksella! Alan on erikoistunut nykyaikaisten ja klassisen parturoinnin tekniikoihin. Uransa aikana monitaituri Alan on leikannut useiden nimekkäiden miesten hiuksia mukaan lukien Liam Payne, Sergio Aguero ja Steven Bartlett. Kysymys kuuluu, olisitko sinä sopiva hius- ja partamalli tapahtumaan?

Jos haluat ihastella Alanin työnjälkeä, käy tsekkaamassa hänen instagram-tilinsä

@alan_beak

Mitä, missä ja milloin?

Koulutus järjestetään lauantaina 11.3.2023 Radisson Blu Seaside -hotellin kattohuoneistossa, osoitteessa Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki.

Koulutuksia varten etsimme kahta rennon letkeää miestä toimimaan malleina: kahta hiusmallia, joista toisella mielellään myös sänkimittaa pidempi parta. Nyt olisi tarjolla todella ainutlaatuinen tilaisuus päästä brittiparturoinnin megastaran käsittelyyn sekä tietysti tapaamaan iloista GROOMin porukkaa – for free! Lukaise alta etsimiemme mallien kriteerit ja ilmoittaudu mukaan!

  • HIUSMALLI 1 – hiusmallilla tulisi olla puolipitkät hiukset (latva ulottuu vähintään korvan alaosan päälle ja enintään hartiaan). Koulutuksen aika ja paikka: Radisson Blu Seaside, la 11.3. klo. 18:00-20:00 (preppaus klo. 12-13 GROOM HQ/Kalevankatu 56a).
  • HIUSMALLI 2 + PARTA – hiusten mitalla ei ole väliä, vaan ensisijainen toive on, että hiuksille saa vapaasti tehdä kouluttajan suositteleman mallin. Koulutuksen aika ja paikka: Radisson Blu Seaside, la 11.3. klo. 19:00-21:00 (preppaus klo. 13-14 GROOM HQ/Kalevankatu 56a).

Tunnistitko itsesi? Jos vastasit kyllä, ajankohta on sinulle passeli ja sydämessäsi tunnet intoa sekä rohkeutta istahtaa parturinpenkkiin, niin nappaa kuva nykyisestä hius/partatyylistäsi ja laita viestiä meille osoitteeseen info@groom.fi. ke 8.3. mennessä. Ehkäpä juuri sinut nähdään estradilla!

Jätä kommentti