WANTED! Hius- tai partamalliksi vuoden siisteimpään koulutukseen

GROOM etsii hius- ja partamalleja 2.4. järjestettävään koulutukseen

Upea italialainen Solomon’s tuotesarja on jo monelle asiakkaallemme tuttu monipuolisten hius- ja partatuotteiden tiimoilta. Laadukkaiden tuotteiden takaa löytyykin todelliset superstarat, jotka paitsi kehittävät tuotteita, myös parturoivat täydellä sydämellä, italialaisella intohimolla ja ammattitaidolla Roomassa sijaitsevassa liikkeessään. GROOMilla olemme onnesta soikeina sillä huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna tämä parturikaksikko hyppää sinivalkoisille siiville ja saapuu Helsinkiin kouluttamaan yksinoikeudella meidän partureita! Kysymys kuuluu, olisitko sinä sopiva hius- tai partamalli tapahtumaan?

Mitä, missä ja milloin?

Koulutus järjestetään lauantaina 2.4.2022 GROOM Rockissa Kampissa osoitteessa Ruoholahdenkatu 2, 00180 Helsinki.

Koulutuksia varten etsimme kolmea rennon letkeää miestä toimimaan malleina: yhtä partamallia ja kahta hiusmallia. Nyt olisi tarjolla todella ainutlaatuinen tilaisuus päästä saapasmaan kovimpien partureiden käsittelyyn sekä tietysti tapaamaan iloista GROOMin porukkaa -for free! Lukaise alta etsimiemme mallien kriteerit ja ilmoittaudu mukaan!

  • PARTAMALLI -partamallilla tulisi olla n. 10cm pitkä, tuuhea parta. Aika ja paikka: GROOM Rock, la 2.4. klo 10-13.
  • HIUSMALLI 1 – hiusmallilla tulisi olla puolipitkät hiukset (latva ulottuu vähintään korvan päälle ja enintään hartiaan). Aika ja paikka: GROOM Rock, la 2.4. klo 14-17 (tarkempi kellonaika sovitaan lähempänä).
  • HIUSMALLI 2 -toisella hiusmallilla tulisi olla pitkät hiukset (latva ulottuu vähintään hartioille tai mielellään jopa niiden yli). Aika ja paikka: GROOM Rock, la 2.4. klo 14-17 (tarkempi kellonaika sovitaan lähempänä).

Tunnistitko itsesi? Jos vastasit kyllä, ajankohta on sinulle passeli ja sydämessäsi tunnet intoa sekä rohkeutta istahtaa parturinpenkkiin, niin nappaa kuva nykyisestä hius/partatyylistäsi ja laita viestiä janina@groom.fi. ke 30.3. mennessä. Ehkäpä juuri sinut nähdään estradilla!

 

 

Solomon's - laatua Italiasta

Jätä kommentti