Isänpäivälahja – mitä isälle lahjaksi?

Blogi

Isänpäivälahjat kätevästi netistä

Isäukko, pappa, faija… Rakkaalla super-sankarilla on monta nimeä, ja pian koittaa se päivä vuodesta, joka on omistettu yksinomaan iseille ja isähahmoille. Muista isää, puolisoa tai muuta lähipiirisi superfaijaa vähintään viestillä ja aamukahveilla sänkyyn, mutta mikäli olet isänpäivälahjaa metsästämässä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

Mitä hankkia isälle lahjaksi? Miten voikaan olla niin vaikeaa keksiä, mikä olisi miehelle sopiva lahja. Kaapit pursuaa sukkia ja kalsareita – kuulostaako tutulta? Ei hätää, lue lahjavinkkimme ja yllätä isä miehisellä lahjalla!

Isälle lahjaksi personoitu lahjakortti parturiin


Ilahduta isää omalla ajalla! Lahjakortti parturiin on nappivalinta miehelle, jolla on jo kaikkea. GROOM-lahjakortti on vuodesta toiseen erittäin suosittu isänpäivälahja ja vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön.

GROOM Parturit suosittelee!

Anna lahjaksi hemmottelua: AMERIKKALAINEN PARRANAJO (60€/45min) vaahdokkeineen ja lämpöhauteineen on parturipalveluiden klassikko ja rentoutushetki, jota jokainen isä arvostaa varmasti. Palvelu sisältää lämpimät sekä kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon (koko partaa ei tarvitse ajaa pois), rentouttavan kasvohieronnan ja koko komeus viimeistellään rauhoittavalla aftershave-tuotteella.

Tai jos aika on kortilla, niin vartin HIUSPOHJAN HIERONTA (22€/15min) auttaa isää unohtamaan arkihuolet hetkeksi. Palvelu sisältää hieronta-ammattilaisten kehittämän hiuspohjan-, niska- ja hartiahieronnan, joka viimeistellään hiuspohjaa virkistävällä hoitoseerumilla.

Jos et ole varma mistä isä saattaisi tykätä, niin anna hänen valita se itse: määrähintaisen lahjakortin voi hyödyntää niin palveluihin kuin tuotteisiin GROOM Parturit -liikkeissä. Lahjakortti on voimassa 8kk, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla, joten lahjasta riittää iloa pitkäksi aikaa!

Lahjakortti on myös täydellinen viime hetken lahjahankinta – tai jos vain haluat helpottaa arkeasi ja olla jonottamatta kaupoissa. Lahjakortin saat helposti netistä halutessasi vastaanottajan sähköpostiin heti oston yhteydessä.

Personoi lahjakortti super-isä teemalla!

Viimeisen silauksen täydelliselle lahjalle antaa lahjakortin personointi. Isänpäivä-lahjakortille sopii ”Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” -teema ja voit lisätä korttiin vielä oman päivänsankaria ihastuttavan kuvan. Täppää lahjakortilla ”Personoi lahjakortti omalla kuvallasi ja haluamallasi teemalla” ja lahjakortti on klikkausta vaille valmis! Lahjakortin voit lähettää helposti suoraan iskän sähköpostiin – vielä vaikka juhlapäivän aamuna!

isänpäivä lahja isälle lahjakortti netistä

OSTA LAHJAKORTTI   

Tee isä iloiseksi. Elämys ei unohdu ikinä!

 

Käytännöllinen valmis lahjapakkaus isälle


Kun valinnanvaikeus yllättää, niin käyttöön tuleva lahja miehelle on varma valinta. Miehelle suunniteltu, tyylikäs ja käytännöllinen lahjapakkaus sisältää isille ja isähahmoille mieleisen vaihtoehdon esimerkiksi ihonhoito-, parranajo- tai hiustuotteita. Valmis lahjapakkaus on helppo valinta silloin, kun isälle on vaikea keksiä sopivaa lahjaa. Valikoimastamme löydät ammattipartureiden valitsemat tuotteet Suomesta ja maailmalta – seulamme läpäisee vain parhaimmat tuotesarjat, joista iso osa on myös partureillamme liikekäytössä. Panostamme myös laadukkaisiin kotimaisiin tuotesarjoihin. Verkkokauppamme on tunnettu nopeista toimituksista ja tilaus on sinulla parhaimmillaan jo seuraavana arkipäivänä!

GROOM Parturit suosittelee!

Laatua ja kotimaisuutta🌿
Risu x Jokipiin Pellava Sauna-lahjasetti
79,90€ (arvo 95,70€)

OSTA   

Setti sisältää suomalaisen Risu x Jokipiin Pellava Collection -saunamalliston laudeliinan ja saunatyynyn sekä valitsemasi shampoon miesten luonnonkosmetiikkasarja Risun valikoimasta. Tätä kotimaista risudesignia ei takuulla löydy joka kodin saunasta mikä tekee siitä oivan lahjaidean! Pakkaamme mukaan myös Risu Baltic Blue saunatuoksun, jolla viimeistelet raikkaimmat löylyt.

Lahjapakkauksen kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa, joten tämä on täydellinen lahja jokaiselle kotimaista käsityötä arvostavalle isälle <3

Parranajo haltuun kotona
The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set – parranajosetti
74,90€

OSTA   

Parranajosetti tarkkaakin tarkempaan ja miellyttävään parranajoon. Tyylikäs setti kätkee sisäänsä perinteisen märkäajon klassikot, joiden ansiosta parranajosta tulee ylellinen hemmotteluhetki arkeen.

Kaikki setin tuotteet ovat vegaanisia ja pakkaukset kierrätettäviä🌱

 

Kasvojen iho komeaksi
Reuzel Renew&Hydrate ihonhoitosetti
27,90€ (norm. 39,90€)

OSTA   

Kasvot ovat ihmisen ensimmäinen käyntikortti, eikä niiden antaman ensivaikutelman vaikutusta kannata väheksyä. Lahjapakkaus sisältää kosteusvoiteen kasvoille ja silmänympärysvoiteen. Kosteuttavat ja ihoa kirkastavat voiteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteet on suunniteltu erityisesti miehen ihon erityistarpeisiin.

 

VERKKOKAUPPAAN LAHJAOSTOKSILLE   

Lahjakortit parturiin netistä

Lahjasetit isälle

Jätä kommentti