Mitä hiustyylisi kertoo sinusta?

Blogi

”Surffitukka”

– Todennäköisesti olet jossain vaiheessa harrastanut joukkueurheilulajeja. Tykkäät hengailla kundiporukoissa. Joku naishenkilö on joskus kehunut kuinka kivat hiuksesi ovatkaan. Hiuksissasi on tai on ollut raitoja. Tykkäät käyttää pipoa tai lippistä ja hengailla shortseissa sekä ilman paitaa.

”Mohawk”

– Tykkäät rassailla moottoriajoneuvoja ja panostat todennäköisesti autohifiin. Asut tai olet lähtöisin Kehä 3 ulkopuolelta. Tykkäät ajella rinkiä.

”Mustaksi värjätyt pidemmät hiukset”

– Musiikkimakusi on rankempi metallimusa. Omasta mielestäsi olet syntynyt yön prinssiksi. Soitat jotain instrumenttia ja hymyily ei ole sinun juttusi.

”Lyhyet klassiset hiukset”

– Työskentelet IT-alalla, myyntitehtävissä tai toimistohommissa. Kauluspaita kuuluu perusvarustukseesi. Tykkäät kuuntelet kuitenkin rankempaa musiikkia tai soitat jossain bändissä. Urheilu on myös lähellä sydäntäsi ja saatat olla iskä.

”Ananas”

– Seurailet innokaasti tämän hetken trendejä. Omistat vähintään yhden Apple-laitteen, jolla seurailet Instagramia. Tykkäät käydä paljon ulkona. Kävit Weekend Festivaaleilla.

”Koneajo”

– Haluat helppoutta ja yksinkertaistaa elämääsi, tai säästää parturikuluissasi. Urheilu tai joku muu vie kaiken mielenkiintosi ja aikasi. Kuuntelet suomiräppiä.

”Kaikki höylätty pois”

– Hiuksesi ovat ruvenneet voimakkaasti ohenemaan päältä ja olet päättänyt luopua lopuistakin hiuksista. Olet portsari, poliisi tms. Harrastat BJJ:tä tai käyt salilla aktiivisesti. Tai sitten oot vaan Skinhead…

”Vaalennetut rastat”

– Olet Jufo Peltomaa.

Jätä kommentti