Uusi tulokas verkkokaupassa: OAK Berlin

Das ist OAK

Jawohl! Saksa on tunnettu hyvästä oluestaan, bratwursteista ja autoistaan, mutta tulee Saksasta muutakin erinomaista, nimittäin OAK Berlin partatuotteet!

Berliinistä kotoisin oleva OAK tarjoaa ammattitason partatuotteita, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä parturiliikkeiden kanssa, jolloin tuotteet täyttävät jokaisen parturin tiukimmatkin vaatimukset. OAK-tuotteiden tunnusmerkkejä ovat helppokäyttöisyys, innovatiivisuus sekä korkealaatuiset ja tehokkaat ainesosat. Tuotteilla on myös BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Tuotteet suunnitellaan saksalaisella tarkkuudella ja jokainen OAK-tuote on pitkän kehitystyön tulos; joko täysin uudenlainen tuote markkinoilla tai eroaa selkeästi ominaisuuksiltaan samankaltaisista tuotelajinsa muista tuotteista. Tuotteiden valmistuksesta vastaavat saksalaiset perheyritykset ja iso osa tuotteista valmistetaan täysin käsityönä.

Das ist OAK

OAK Beard Wash -partasaippua

Todellinen The BEARD WASH  kaikentyyppisille parroille.

Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia raaka-aineita ja kasviuutteita sisältävä partasaippua puhdistaa perusteellisesti, mutta samalla hellävaraisesti ja partaa kuivattamatta. Luomulaatuinen mallasuute vahvistaa partakarvaa samalla kun vetiver- ja greippiöljyt virkistävät ja antavat tuotteelle miehekkään tuoksun.

OAK Beard Scent Barber of Rome – hoitava partatuoksu

Partaöljyn hoitavuus ja miellyttävä aromaattinen tuoksu, sitä on OAKin hoitava partatuoksu.

Barber of Rome -tuoksu vie sinut Roomaan italialaiseen parturiin, jossa klassisen vanhanajan parturiliikkeen tuoksuun yhdistyy mikäpä muukaan kuin sitruunalikööri, tupakka ja aftershave. Alussa tuoksussa korostuu sitruksinen latvatuoksu, jonka haihduttua lämmin, aromaattinen tuoksu kestää parrassa pitkään.

OAK Beard Box #2 -parranhoitosetti

Todellinen The BEARD BOX  kaikille parrastaan välittäville miehille!

OAK parranhoitosetti sisältää kaikki tarvittavat parranhoitotuotteet tyylikkäässä puisessa laatikossa. Tätä settiä arvostaa jokainen parrakas mies, joten loistoidea myös lahjaksi puolisolle, isälle, veljelle tai frendille – ja vielä valmiiksi paketoituna!

OAK

Jätä kommentti