Solomon´s Beard parranhoitorituaali

Solomon´s Beard parranhoitorituaali

 

Solomon's Beard

Solomon’s on Italiassa ja italialaisella tunteenpalolla perustettu partatuotesarja, joka tarjoaa laatua arvostaville parrakkaille herrasmiehille täysin kasviperäisiä ja luonnonmukaisia tuotteita. Tuotesarjan perustajat halusivat kehittää ainutlaatuisen sarjan jossa raaka-aineet ovat tarkasti valikoituja ja tuotteet suunniteltu vaativaan makuun. Myös tuoksumaailma tarjoaa piristävää vaihtelua meille tummiin metsäisiin aromeihin tottuneille suomalaisille: papayaa, mustapippuria, santelipuuta, sitruunaa, lehmusta… kyllä saapasmaassa osataan!

Näiden tuotteiden ympärille halusimme rakentaa Sinulle, parrakas ystävämme, helpon kolmivaiheisen parranhoito-ohjeen: Solomon’s Beard parranhoitorituaali, olkaa hyvät.

 

1. PESE

Kuten hiukset, myös parta kaipaa pesua ja freesausta. Kostuta parta, annostele Solomon’s Beard partashampoota käsiin ja levitä partaasi. Hiero ja vaahdota shampoo huolellisesti ja huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. Solomon’s Beard partashampoo kosteuttaa, ravitsee ja virkistää partaasi, samalla kun se hoitaa antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta ihon pieniä nirhaumia parranajon jäljiltä. Aloe Vera pehmentää ja hoitaa partaa sekä ihoa ja karbosisteiini korjaa partakarvan kuitujen rakennetta. Saatavilla kahta tuoksua: mustapippuri ja papaya&cupacu.

Solomon's Beard partashampoo

 

2. HOIDA

 Jos olet valmis satsaamaan ainoastaan yhteen parranhoitotuotteeseen, niin tiedoksesi ystävä hyvä, se on tämä. Solomon’s Beardin partavoiteet ovat todellisia ravinnepommeja parrallesi ja mikä parasta, kyseessä on yksi purkki, josta saa puserrettua kaksi hoitavaa ominaisuutta ulos: partavoidetta voi käyttää niin jätettävänä hoitoaineena kuin pois huuhdeltavana tehohoitona.

  1. JÄTETTÄVÄ HOITOAINE: Levitä pieni määrä Solomon’s Beard partavoidetta partaan ja ihoon. Tuote muodostaa suojaavan kalvon, joka blokkaa haitalliset ympäristövaikutukset ja antaa kevyen pidon lisäksi upean kiillon partaan, tuoksusta puhumattakaan.
  2. HUUHDELTAVA TEHOHOITO: Levitä noin pähkinän kokoinen nokare partavoidetta juuri pestyyn kosteaan partaan. Kampaa parta partakammalla läpi, jotta tuote leviää tasaisesti kauttaaltaan. Anna vaikuttaa n. 2-3 minuuttia ja huuhtele lopuksi huolellisesti runsaalla vedellä. Voila!

Solomon’s Beardin luonnolliset ja biohajoavat partavoiteet kosteuttavat, hoitavat ja suojaavat partaasi sekä ihoa sen alla. Voide jättää upean kiillon tehden parrasta tyylikkään ja huolitellun näköisen. Nestemäisen jojobavahan sisältämät E-vitamiini, sinkki ja kupari korjaavat ja vahvistavat partakarvan rakennetta sekä parantavat kiiltoa. Auringonkukkaöljy suojaa ihoa ja karbosisteiini korjaa partakarvan kuitujen rakennetta. Tuoksunystyröitä kutkuttelee mausteiden kuningas mustapippuri sekä japanilainen santelipuu.

parranhoito

 

3. VIIMEISTELE

Kuivaa enin vesi pois parrasta pyyhkeellä ja kampaa partakammalla. Voit antaa parran kuivua itsekseen tai halutessasi nopeuta prosessia ja nappaa fööni käteen. Mikäli päätät tarttua fööniin, niin varmista että puhaltelet ylhäältä alaspäin eli aina kasvusuuntaan päin. Tämän jälkeen viimeistele kokonaisuus ottamalla muutama tippa Solomon’s Beard -partaöljyä.  Hiero öljy partaan ja kampaa tai viimeistele sormin. Kuivaan partaan käytettynä partaöljy jättää upean kiillon, mutta öljyä voi tarvitteassa levittää myös kosteaan partaan, jolloin sen selvittävä ja partakarvaa korjaava vaikutus pääsee oikeuksiinsa.

Solomon's Beard partaöljy

Solomon’s Beard partaöljyt ravitsevat ja pehmittävät partaasi, jättäen siihen suojaavan kerroksen ilman öljymäistä tunnetta. Arganöljy sisältää E-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka ravitsevat partaa tehokkaasti. Jojobaöljy puolestaan auttaa palauttamaan ihon lipidikalvon tasapainon ja manteliöljy pitää huolen kosteutuksesta. Partaöljyjä on saatavilla kolmessa tuoksussa: mustapippuri (sisältää piperiiniä, jonka uskotaan stimuloivan endorfiineja ja aktivoivan lempeä nostattavia vaikutuksia…vink vink), japanilainen santelipuu sekä astetta spesiaalimpi apinanleipäpuuta ja kookosta sisältävä Octopus Black Oil, jolla on uudistava, kosteuttava ja rauhoittava vaikutus.

Pese, hoida, viimeistele. Nämä kolme steppiä toteutettuna laadukkailla tuotteilla varmistavat, että päät kääntyvät kylillä, kaduilla ja kujilla. Kaikki Solomon´s Beard tuotteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön eikä niitä ole testattu eläimillä. Ja lopuksi tärkein: mistä näitä saa? GROOM Partureilta. Niin parturiliikkeistä kuin verkkokaupasta.

 

Natural, Cruelty free and Made in Italy. Only for important beards!

 

Partamalli @juputassu

Kuvat @sjvielma

Fasiliteetit @sokoshotelarina

Solomon's Beard - laatua ja tyyliä arvostavalle herrasmiehelle

Jätä kommentti