Parturipenkissä Jaska Halttunen

Blogi

Eräät teistä on saattanutkin huomata ulkostandeissämme uuden julisteen missä komeilee asiakkaamme Jaska. Halusimme myös tehdä haastattelun Jaskasta ja hänen parturi kokemuksistaan.

jaska

Kerro jotain itsestäsi?

Joskus esittelin itseni lähihoitavaksi vaatesuunnittelijaksi (www.pukimo.com), mutta on tuo vaatteiden suunnittelu / tekeminen viime vuosina vaihtunut kynään ja graafiseen suunnitteluun joten varmaan graafinen lähihoitaja sitten olen. Palkkatöikseni teen lähihoitajan töitä kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa. Olen 39 -vuotias, perheellinen, 2 mukelon isä. On meillä koirakin ja kohta pari gerbiiliäkin mukeloiden iloksi.

Mitkä on sinun ensimmäiset muistikuvat parturissa käynnistä?

Kampaamoitahan sitä on tullut kierrettyä koko elämäni, mutta ensimmäistä kertaa eksyin Parturiin GROOM PitStopiin jossa Kaisan tuoliin menin vuosihuoltoon. Joka olikin elämys joka muutti käsitykseni Parturista. Ensimmäistä kertaa joku osasi leikata hiukset ja parran oikein, niin kuin minä halusin. Siitä hetkestä eteenpäin olen jättänyt kampaamot naisille!

Mitä parturissa käynti sinulle merkitsee?

Parturissa käynti merkitsee minulle ennen kaikkea itsestä ja ulkonäöstäni huolta pitämistä, mutta se on myös rauhoittumisen ja rentoutumisen hetki keskellä kiireistä arkea.

Paras hetki parturissa käydessä?

Kyllä se niin on, että parturissa käynti on kokonaisvaltainen elämys siitä hetkestä kun tuttu parturi ottaa sinut vastaan ja tarjoaa tuoreet kaffeet, siihen hetkeen kun GROOMin oven takanasi kiinni laitat.

jaska2

Miten sinä groomaat itseäsi?

Kyllä sitä tänä päivänä tulee ulkonäköön kiinnitettyä paljon enemmän huomiota kuin ennen GROOMia. Tukkaan tykkään käyttää vesiliukoista Pomadea jolla on helppo muotoilla hiukseni haluamallani tavalla. Ja partaan tulee toki öljyä läträttyä liki joka päivä.

Miksi GROOM Parturit?

Onko Suomessa muita partureita? 🙂 Ensimmäisen myönteisen parturikokemuksen johdosta ja positiivisten GROOM käyntien johdosta pysyn teidän tuoleissanne. Hyvät tuolit ja loistava, ystävällinen, asiantunteva palvelu ja kauniit hymyt sekä ammattitaitoiset parturipalvelut ovat mielestäni ensiluokkaista jollaista ei muulta saa!

Terveisesi GROOM Partureille?

Tekemänne työ on paljon arvokkaampaa kuin ehkä tiedättekään. Saksienne jäljillä on kauaskantavat vaikutukset jotka näkyvät kohtaamieni ihmisten kasvoilla ja näkemissäni peileissä. Mutta ennen kaikkea ne antavat itsevarmuutta kulkea pää pystyssä eteenpäin kohti seuraavia haasteita. Kiitos ja loistavaa syksyä 🙂 – nähdään!

Hiukset ja parta: Susanna | GROOM Rock
Kuvat: Eeva Kaipainen | Roots Photography

 

Jätä kommentti