Reuzel Scumbassador koulutus – Laura O. Hollannissa

Scumbassadorit ovat Reuzel tuotesarjan brändilähettiläitä ympäri maailmaa. Tähän valitut parturit osallistuvat perusteelliseen Scumbassador -koulutusohjelmaan Rotterdamin The Old School akatemiassa ja saatuaan sertifioinnin, lähtevät he edustamaan Reuzel brändiä maailmalle. Sertifioinnin saa mikäli pärjää koulutuksessa ja suoriutuu erinomaisesti siellä annetuista tehtävistä. Parturimme Laura O. (GROOM Roba) sai mahdollisuuden lähteä Hollantiin kouluttautumaan.

Koulutusohjelma käynnistyi vuonna 2018 Yhdysvalloissa.

Seuraavaksi pääsette kurkistamaan Lauran matkapäiväkirjaan

Sunnuntai 
Ryhmään tutustumista rennon grillailun ja keilailun merkeissä. Meidät laitettiin kahteen pitkään pöytään istumaan ja isoja grillilevyjä tuotiin pöytään. Tunnelma oli heti todella rento! Ihmisiä liikkui kokoajan pöytien välillä ja kaikki yrittivät päästä juttelemaan toisten kanssa.
Siirryimme myöhemmin keilaamaan pöytäseurueeni kanssa ja vaikka olin aluksi epäileväinen keilauksesta, oli meillä todella hauskaa! Enkä muuten edes hävinnyt 😉

Maanantai 
Saavuin koululle ja heti ensimmäisenä meille työnnettiin muistiinpanovälineet käteen. Pääsimme seuraamaan kun Rob ja Leen (Reuzelin perustajat) leikkasivat. Puhuimme Schorem parturin perustamisesta, scumbassador koulutuksesta ja miten Reuzel sai ylipäätään alkunsa.
Lounaan jälkeen kävimme tulevaa viikkoa läpi ja puhuimme opettamisesta. Pääsimme myös jokainen vuorollaan opettamaan luokkaa.

Tiistai 
Aamupäivä seurattiin ja opeteltiin uusia tekniikoita. Yhteisen lounaan jälkeen pääsimme leikkaamaan. Puolet luokasta leikkasi ja toinen puolisko seurasi vierestä.

Keskiviikko
Leikkaaminen jatkui ja keskityimme etenkin viimeistelyyn. Iltapäiväksi laitettiin sakset sivuun ja opiskeltiin esiintymistä. Jokaiselle annettiin tehtäväksi pitää esitelmä luokalle. Aiheet arvottiin viikon opituista asioista ja meillä oli loppupäivä aikaa harjoitella esityksiämme.

Torstai
Esitysten aika.. pääsimme laittamaan omat opit käytäntöön! Kaikki suoriutui esiyksistä hyvin. Menimme helpottuneena lounaalle ja tajuttiin samalla että kyseessä on viimeinen lounas. Haikein mielin palasimme viimeistä kertaa koululle. Viikon viimeinen luento alkoi.
Keskustelimme tulevasta ja saimme vielä viimeiset vinkit matkaamme. Päivä ja viikko päättyi yhteiseen illalliseen.

Lauran Reuzel lempparit ovat:

Reuzel Beard Foam joka ei petä koskaan, sekä Grooming Tonic monipuolisuutensa takia!

Scumbassador koulutus on Lauran osalta suoritettu ja hänet löytää taas normaalisti GROOM Robalta parturipenkin ääreltä. Jatkossa Laura jatkaa normaalisti parturitöitään, mutta niiden ohella hän lähtee jakamaan Scumbassador -sanomaa ympäri Suomea.

Myös omat parturimme saavat jatkossa nauttia Lauran uusista opeista koulutusten merkeissä!

AJANVARAUKSEEN

Jätä kommentti