RUGER . -tuotteet saapuivat verkkokauppaamme

Valikoimaamme saapui komistamaan uusi brändi RUGER . – partureiden keskuudessa nopeasti kulttimaineeseen noussut tuotemerkki Oldhamista, Manchesterin kupeesta. RUGER . tuotteet edustavat brittiläistä parturikulttuuria parhaimmillaan, ja merkki valmistaa laadukkaita tuotteita hiustenhoidosta hiustenmuotoiluun. Viimeisen silauksen brändille antaa minimalistiset ja musta-valkoiset tuotepakkaukset, jotka näyttävät tyylikkäiltä jokaisessa kylppärissä.

Veljesten Alan ja Reece Beakin vuonna 2014 perustama yritys on noussut yhdeksi maan tunnetuimmista parturibrändeistä. Vuosien kokemukseensa pohjautuen veljekset ovat luoneet myös RUGER . -tuotesarjan, joka ei pelkästään näytä super-tyylikkäältä, vaan on myös laadultaan monen ammattiparturin suosiossa – ja nyt saatavilla GROOM Verkkokaupasta!

RUGER tuotteet GROOM Verkkokaupasta

RUGER . Barber – The very best professional male grooming and styling products

Tuotearvonta! Nyt kannattaa ottaa uutukaiset tuotteet testiin – kun tilaat oman RUGERisi 31.10.21 mennessä, olet automaattisesti mukana tuotepaketin arvonnassa! Paketti pitää sisällään kosteuttavan Argan Oil Shampoon (250ml), RUGERin suolasuihkeen (250ml) sekä ripustettavan ilmanraikastimen, jolla raikastat näppärästi salikassin, vaatekaapin tai auton. Ilmoitamme arvonnan voittajalle sähköpostitse ja toimitamme paketin Matkahuollon noutopakettina.

Brittiklassikko RUGER .

Jätä kommentti