Valmiina olympialaisiin? Näin syntyy tiukin kisakunto!

Kisakatsomon komein hiustyyli syntyy valmentajan hyppysissä

Kisakuntoon ja huipputuloksiin pääseminen vaatii kaikkien osa-alueiden kliksahtamista kohdilleen: välineiden on oltava kunnossa, on huolehdittava niin nesteytyksestä, palautumisesta kuin mielikuvaharjoittelustakin. Ennen kaikkea tiukin kisakunto syntyy taitavan valmentajan hyppysissä 🤌

Lue GROOMin vinkit, miten saavuttaa kisojen komein tyyli, emmekä puhu nyt V-tyylistä!

1. Valmistautuminen

Avain menestykseen löytyy mentaaliharjoittelusta: näetkö itsesi klassisessa, muodikkaassa vai sporttisessa tyylissä. Ehkäpä olet valmis rokkaamaan tämän vuoden trendikkäintä hiustyyliä eli kiekkokaukaloista tuttua hockey-tukkaa?  Jos kaipaat inspiraatiota tyyliisi, kurkkaa meidän Laura O:n kirjoittama vuoden 2022 TOP 4 -hiustyylit -artikkeli.

Olennainen osa valmistautumista on myös valmentajan kanssa sparrailu. Jos et siis ole varma mikä tyyli omiin kasvonpiirteisiin sopii parhaiten, jätä tämä huoli ammattilaiselle ja sinun tarvitsee vain muina iivoina istahtaa penkkiin. Kokenut parturi näkee heti, millainen kasvojen muoto ja mittasuhteet asiakkaalla on; lähdetäänkö esimerkiksi hakemaan kulmikkaita muotoja vai pukisiko pehmeälinjainen leikkaus kantajaansa parhaiten.

Special miesten hiustenleikkaus ja tyylin suunnittelu

2. Välineet kuntoon…

Huippu-urheilussa kaluston on oltava kunnossa, jottei penkin alle menneen suorituksen jälkeen tarvitse syytellä säitä tai vääränlaisia välineitä. Sakset, trimmeri tai partaveitsi – valitsemalla välineesi oikein nautit suorituksesta enemmän. Jätä esimerkiksi parranajossa muovihöylät kumppanin säärikarvoja varten ja panosta perinteisiin välineisiin: klassinen parranajo on paljon helpompaa kuin oletetaan ja jälki siistimpää sekä parranajokokemus moninverroin miellyttävämpi – ja onhan perinteinen parranajo vaahdokkeineen, suteineen ja veitsineen vaan tyylikästä. Tai ota hetki omaa aikaa ja antaudu ammattilaisen käsiin  – perinteinen veitsiajo kylmine ja lämpimine pyyhkeineen ja kasvohierointoineen on koettava ainakin kerran elämässä!

Parturi vaahdottamassa asiakkaan partaa ennen parranajoa

3. … ja aineet myös!

Ei ne suksetkaan ilman keleihin sopivaa voitelua luista. Sama juttu hiusten kanssa; vaikka tyyli olisi viimeiseen asti hiottu, niin vasta oikeanlaiset muotoilutuotteet viimeistelevät koko komeuden! Omaa hiuslaatuaan ei pysty valitsemaan, mutta omaan tyyliin ja hiuksille sopiva viimeistelytuote helpottaa hiusten muotoilua ja auttaa säilyttämään tyylin aamusta iltaan. Tyypillinen suomalainen ohut ja liukas hiuslaatu kaipaa esimerkiksi suolasuihkeen tuomaa rakennetta ja tuuheutta, kun taas taipuisa ja karhea hiuslaatu saadaan asettumaan aloilleen perinteisellä pomadella.

Parturi kertomassa asiakkaalle muotoilutuoteesta

4. Säännöllisyys

Tärkeintä tavoitteellisessa urheilussa on säännöllisyys. Sixpack löytyy jokaiselta urheilijalta jo omasta takaa ja 12-packilla treenaat huoletta koko vuoden. Kun käyt säännöllisesti parturissa, hanki sarjakortti ja säästä parturikuluissa: sarjakortilla Basic-hiustenleikkaus ja/tai parran ja viiksien muotoilu (30min) edullisimmillaan vain 30€ ja 12-packilla kokonaissäästöä tulee huikeat 96 euroa!

5. Huolehdi nesteytyksestä

Nesteytys on aivan oma taiteenlajinsa, ja ilman laadukasta palautusjuomaa harjoittelun tulokset valuvat hukkaan. Jokainen suoritus meillä sisältää kupillisen lämmintä juotavaa, mutta jos haluat vähän vahvempaa, niin valitse spessu ja valmentaja iskee kouraasi sihahtavan terveysjuoman 🍻

Kaksi parturia GROOM Garagessa

6. Palautuminen

Tiukka kisakunto vaatii myös palautumista. Meillä jokainen hiustenleikkuu sisältää hiustenpesun rentouttavalla hiuspohjan hieronnalla, mutta jos kaipaat extra-hemmottelua, niin valitse minkä tahansa palvelun yhteyteen vartin hiuspohjan hieronta. Palvelu sisältää hieronta-ammattilaisten kehittämän rentouttavan hiuspohjan-, niska- ja hartiahieronnan sekä päänahkaa virkistävän hoitoseerumin. Säännöllisen hiuspohjan hieronnan on todettu vähentävän stressiä, joten tässä on loistava palvelu jokaiselle oman elämänsä huippu-urheilijalle!

Parturi hieroo asiakkaan hiuspohjaa pesupaikalla

7. Parhaat valkut

Alansa parhaat ammattilaiset löytyvät tietenkin GROOMilta, ja näiden tyyppien hyppysissä syntyy tyyli kuin tyyli, olipa se sitten sliipattu klassikko, moderni pompadour-heitto, millintarkka fade tai se urheilumaailmasta tuttu mulletti.

Kannustetaan Suomi loistaviin tuloksiin olympialaisissa ja pysytään komeina kaikissa kotikatsomoissa!

GROOM Stockin parturit

Tervetuloa parturiin!

AJANVARAUKSEEN

Pssst… Verkkokaupassa välineet ja aineet oman kisakunnon ylläpitämiseen: tarjoamme helmikuun ajan suosituimmat kisatuotteet reilulla alella! Tuotteita rajattu erä, joten kampanja on voimassa verkkokaupassa 28.2. asti tai niin kauan kuin varastoa riittää.

Kisakuntoon näillä tuotteilla!

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä!

Jätä kommentti