Hot towel finish tutustumistarjous 4.-16.10.

Kampanjat

Testaa uusi lisäpalvelumme nyt veloituksetta!

4.-16.10. välisenä aika kannattaa varata itselleen aika Special- tai Relax- hiustenleikkaukseen tai Määräaikaishuolto -palveluun, sillä pääset testaamaan meidän uuden Hot towel finish -lisäpalvelun ensimmäisten joukossa, veloituksetta.

Tutustumistarjouksen jälkeen Hot towel finish -lisäpalvelun voi valita Special-, Relax- ja Määräaikaishuolto palveluihin 3€ hinnalla.

Uusi Hot towel finish -lisäpalvelu tuo ripauksen luksusta parturikäynnin päätteeksi!

Rentouttava lämmin pyyhe, joka rentoutuksen lisäksi poistaa pienet karvat kasvoilta, korvanlehdiltä ja niskasta sekä jättää virkistävän tunteen iholle. Lämpimään pyyhkeeseen on lisätty kotimaisen Risu -tuotesarjan partaöljyä, jonka eteeriset öljyt stimuloivat aistejasi palvelun aikana.

”Lämpimät pyyhkeet ovat tunnettuja amerikkalaisesta parranajosta, jossa niitä käytetään avaamaan ihohuokosia sekä pehmittämään ihoa ja partakarvaa ennen itse parranajoa. Tämä on yksi palvelun rentouttavimpia hetkiä ja nyt voit nauttia tästä fiiliksestä myös hiustenleikkauksen yhteydessä.”

Varaa aika Special-, Relax- tai Määräaikaishuolto palveluun 4.-16.10. välisenä aikana ja me viimeistelemme palvelusi automaattisesti Hot towel finishillä!

Nähdään parturissa!

AJANVARAUS

 

Tutustu kotimaisen Risu -tuotesarjan tuotteisiin!

Jätä kommentti