Kesä, sauna ja Risuja!

Kampanjat

Risu-saunasetti kaupan päälle yli 100€ Risu-tilauksiin!

Pyhä kolminaisuus, joka sykähdyttää suomalaisen miehen mieltä: kesä, sauna ja Risu!

Kesän (yeah right – sadetta ja nippa nappa plus 15 astetta 😅) kunniaksi laitettiin pystyyn sellainen kampanja, mitä ei olla aiemmin tehty! Kun ostat Risun tuotteita 100€:lla, saat kaupan päälle Risun laudeliina & saunatyyny –saunasetin (arvo 59,90€) ja lisäksi säästät toimituskulut eli pelkkää säästöä lähes 70 euron edestä!

Pellavainen saunasetti tuntuu mukavalta kannikoiden alla ja näyttää tyylikkäältä! Komista saunasetillä mökkisaunaa, lahjo anoppia, anna mökkiviemisinä tai kesän tyylikkäimmälle hääparille – you name it, tälle löytyy käyttöä itsellä tai lahjana.

Näin kampanja toimii:

  1. Nappaile Risu-tuotteita 100€:lla ostoskoriisi
  2. Pakkaamme saunasetin automaattisesti mukaan kaupan päällisiksi

Easy as that eli eikun ostoksille!

Risu saunasettiTuotekuva: Risu saunasetti

#groomsaysrelax #risu

Kesä, sauna ja Risu -kampanja voimassa 30.6. asti tai niin kauan kuin varastoa riittää.

Risu bestsellers

Risu Brand

2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin.

Brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja – ja onpa Risu niittänyt myös mainetta maailmalla: Afternoon Orange shampoo on valittu yhdeksi tämän vuoden parhaista partashampoista amerikkalaisessa Men’s Journal -julkaisussa!

Kaikki Risun tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ne ovat ensiluokkaisia tuotteita; niissä ei esimerkiksi käytetä synteettisiä raaka-aineita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Risun kulmakivet ovat alusta lähtien olleet luonnonmukaisuus, laatu, suomalaisuus ja aito asiakaslähtöisyys.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Jätä kommentti