Kesäkuun tuotekampanja

Osta shampoo, saat hoitoaineen kaupan päälle!

Kesäkuussa kannattaa täydentää laadukkaita pesutuotteita kotiin, sillä GROOM liikkeissä on koko kesäkuun ajan erittäin hyvällä edulla varustettu kampanja – osta shampoo, saat hoitoaineen kaupan päälle!

Kun ostat kesäkuussa BRBR Martini Shampoon (500ml), saat BRBR Martini Hoitoaineen (500ml) kaupan päälle. Säästät siis 24,90€! Tarjous on voimassa GROOM Parturit liikkeissä ja verkkokaupassa 1.-30.6. välisenä aikana.

OSTa nyt

BRBR – Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Helppokäyttöiset, ajattomat ja laadukkaat tuotteet tekevät mitä lupaavat ja niistä on skandinaaviseen tyyliin karsittu turha kikkailu pois. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit ja mikä parasta, nämä cocktailit sopivat päivittäiseen käyttöön.

Tuotesarja aloittaa maailman valloituksensa Martini-tuoksulinjaan kuuluvilla shampoolla ja hoitoaineella. Klassikkodrinkin tuoksulla höystetyt tuotteet ovat taatusti kylppärin tyylikkäimmät.

Kenelle BRBR tuotteet on suunniteltu? Sinulle. Ole sellainen kuin olet, näytä miltä haluat, elä itsesi näköistä elämää. Aika ajoin pysähdy ja siemaile hyvä drinkki – nauti elämästä ja anna sen näkyä!

Tutustu tyylikkäisiin BRBR tuotteisiin

Jätä kommentti