Miehille suunnattua ihonhoitoa – heinäkuun kampanja liikkeissä

Kampanjat

Heinäkuussa hellitään kasvojen ihoa!

Kasvojen ihonhoidon aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Päivän aikana iholle kertyy likaa ja pölyä, jotka rasittavat ihoa ja lisäksi paljon rakastettu aurinko on ihanuudestaan huolimatta haitallinen – siksi oikeaoppinen ihonhoito on erityisen tärkeää vuoden jokaisena päivänä. Komealtahan me kaikki haluamme näyttää, eikö?

Olemme aina GROOMilla pyrkineet helppouteen ja myös ihonhoito voi olla sitä. Nyt heinäkuussa lanseerataan uusi lisäpalvelu Facelift, jotta myös ihoa voi hoitaa parturikäynnin yhteydessä. Tulit sitten hiustenleikkaukseen tai parranajoon, suosittelemme varaamaan lisäksi Facelift lisäpalvelun (15min).

Jotta ihonhoito sujuu mutkitta myös kotona, tarjoamme heinäkuun ajan houkuttelevan tuote-edun: Solomon’s Beard Absinthe ihonhoitotuotteet lähtevät nyt matkaan -20% alennuksella! Tarjous on voimassa koko heinäkuun ajan kaikissa parturiliikkeissä ja verkkokaupassa.

Solomon’s Beard Absinthe Detox Facial Scrub -kuorintageeli (100 ml)

Syväpuhdistava ja kuoriva geeli kosteuttaa, virkistää ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Geeli toimii loistavasti myös puhdistusnaamiona; anna vaikuttaa muutama minuutti, jotta ainesosat pääsevät tekemään taikojaan iholla.

Solomon’s Beard Absinthe Face Defense Cream -kasvovoide (50 ml)

Kasvovoide kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti tehden siitä selkeästi terveemmän ja tasaisemman näköisen ja tuntuisen. Erityisesti miehen iholle suunniteltu kevyt emulsio imeytyy nopeasti, kosteuttaa pitkävaikutteisesti ja jättää miellyttävän, mattaisen tunteen iholle.

Solomon’s Beard Absinthe Energy Eye Serum -silmänympärysseerumi (15 ml)

Silmänympärysseerumi syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Geelimäinen seerumi muodostaa suojaavan kalvon ulkoisia vaikutuksia vastaan ja edesauttaa ihon säilymistä elinvoimaisena, energisenä ja raikkaana. Taputtele seerumia puhtaalle silmänympärysiholle aamuin ja illoin. Käytä myös tarvittaessa koko kasvoille kosteutusboostina.

 

Varaa aika parturiin ja hyödynnä tuote-etu!

VARAA AIKA

Solomon's Beard Absinthe tuotteet -20% etuhintaan myös verkkokaupassa

Jätä kommentti